Gazete Vatan Logo

SHOW TV yayın akışında bugün neler var? – 19 Haziran Pazartesi

SHOW TV’nin 19 Haziran Pazartesi günkü yayın akışı erken saatlerde Gelin Evi isimli yarışma programı ile başlıyor. Bu programda katılımcılar yeteneklerini ve çeyizlerini sergiliyor. Akşam kuşağında ise sevilen dizi İçerde’nin final bölümü ekranlarda olacak. Kimlerin öleceği belli olacak olan finalde heyecan en doruk noktada olacak! Yılmaz kardeşler ve Celal arasında son hesaplaşma yaşanacak! SHOW TV’nin 19 Haziran Pazartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

SHOW TV yayın akışında bugün neler var? – 19 Haziran Pazartesi

Show TV’nin 19 Haziran Pazartesi gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde Gelin Evi isimli yarışma programı ile başlıyor. Gelin Evi’nde 5 yeni gelin yeteneklerini ve gelinlik çeyizlerini sergiliyor. Kazanan ise büyük ödülün sahibi oluyor. Ardından ise saat 09.30’da Zahide Yetiş’le isimli program başlıyor. Bu programda günlük işinize yarayacak ipuçları ve sağlıkla ilgili tarifler veriliyor.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 12.00’da ise Nursel’in Evi’nde ramazan isimli program Show TV ekranlarında olacak. İftar sofralarınız için birbirinden lezzetli yemeklerin tariflerini bu programdan öğrenebilirsiniz. Saat 13.00’da ise Gelin Evi yarışmasının yeni bölümü ekranlarda olacak. Yepyeni yarışmacılar bu hafta da yeteneklerini ve çeyizlerini yarıştıracak.

Saat 15.00’da ise Evleneceksen Gel isimli evlendirme programı başlayacak. Bekârlar ve yeniden aile olmak isteyenler bu programda taliplerini arayacak. Renkli sahnelere yer verilen programda yine değişik adaylar yer alacak.

Akşam kuşağında ise sevilen dizi İçerde yer alıyor. Bu haftaki bölümü ile final yapacak olan dizide yine heyecan doruk noktada yaşanacak. Sarp Celal’i tutuklamıştır, fakat Celal Baba’yı hapse koymak o kadar da kolay olmayacaktır. Füsun ise oğullarına kavuşmanın sevincini yaşamaktadır. Umut da Eylem’e evlilik teklif edebilmek için hazırlık yapmaktadır. Fakat Celal yine Yılmaz kardeşlerden birisini ele geçirmiştir ve Umut’u kurtarabilmek için Sarp yine amansız bir mücadelenin içine girecektir. Son hesaplaşmada kimlerin öleceği ise final bölümünde belli olacak.

Haberin Devamı

İçerde dizisinin final bölümünden sonra ise yerli bir dizinin tekrar bölümü Show TV ekranlarında olacak.