Gazete Vatan Logo

Şevkat Yerimdar 17. bölüm fragmanı yayınlandı

Şevkat Yerimdar dün akşam 16. bölümü ile ekrana geldi. Son bölümün hemen ardından yeni bölüm fragmanını da yayınlayan Şevkat Yerimdar şimdiden izleyenleri meraklandırdı. İşte Şevkat Yerimdar 17. bölüm fragmanı...

Şevkat Yerimdar 17. bölüm fragmanı yayınlandı

Şevkat Yerimdar 16. son bölümü ile ekrana geldi. Cuma akşamlarının severek izlenen dizisi Şevkat Yerimdar'da Esin ile Şevkat romantizm oyununa başlıyor. Seval'in planları ise her şeyi alt üst ediyor. İşte Şevkay Yerimdar 17. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar...

ŞEVKAT YERİMDAR 17. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ŞEVKAT YERİMDAR 16. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Esin, Şevkat'le başlarının beladan hiç kurtulmadığını ve evlenecek olmalarına rağmen romantizm yaşayamadıklarını fark eder.

Bu zorunlu flört talebi Şevkat için yepyeni bir sınav olacak ve işler hiç ummadıkları şekilde karışacaktır. Seval bu yakınlaşmadan hiç memnun olmaz ve bozmak için elinden geleni yapar.

Cuma, yan mahallenin belalı katili ayı Tahir'in kombisini tamir edemez ve başına büyük bir bela alır. Tahir Cuma'yı öldürmeye niyetlidir. Cuma bu işten de kurtulabilecek midir?

Bora, mahallenin başına bir çeteyi musallat eder. Artık kimsenin huzuru kalmamıştır.

Esin ve Şevkat'in arası tam düzelmişken, gelişen olaylar sonucunda rüzgar Seval'den yöne döner ve Esin'in herşeyi yanlış anlayacağı bir kargaşanın içine düşerler.

Haberin Devamı