Gazete Vatan Logo
Magazin Sevdikleriniz için şık alternatifler

Sevdikleriniz için şık alternatifler

Baggu çantaya özgürlük katıyor

Brooklyn’li tasarım markası Baggu, özgür ruhunu kaybetmeyen kadın ve erkeklere özel çantalar tasarlıyor. Koleksiyonun çantaları can alıcı renkleri ve minimal duruşları ile dikkat çekiyor. Baggu modelleri ile sezona damgasını vuruyor.

Tanca Plus’la şıklık ve rahatlık bir arada...

Tanca Plus bu sezonda da iddialı tasarımlarıyla dikkat çekiyor; siyah,bordo ve lacivert gibi kış renklerinin hakim olduğu koleksiyonda her tarz ve stile uygun ayakkabı var. Armani, Versace gibi dünyaca ünlü markalar da burada satışa sunuluyor.

Şimdi yeni bir Lee zamanı

Yeni yılda tarzında yepyeni adımlar atmak isteyenler Amerika’nın ünlü denim markası Lee’nin koleksiyonlarından parçalar diliyor.Lee kadınları önce yeni yıl akşamı nasıl görünmek istediğine karar veriyor ve 125.yıl özel koleksiyonu ve sezon seçenekleri moda tutkunlarına yeni yılın rengi kırmızı Lee’nin tescilli ürünü Scarlett ile hayat buluyor.

Industrie Denim’den hediye alternatifleri

Yeni yılda sevdiklerine unutulmaz hediyeler vermek isteyenleri ID renkli bir dünyaya davet ediyor. Kış günlerini renklendiren aksesuarlar sizi keyifli bir yıla hazırlıyor. Kendine özgü tarzı ile kulaklıklara renk katan Happy-Nes, tasarım defterleriyle Knock Knock, ayakları neşelendiren Happy Socks çorapları farklı arayışlara cevap veriyor.

Haberin Devamı

Wainer’in ikonik modeli sınırlı sayıda

Türkiye’de saat sektörünün öncülerinden Arıkan Saat’in bünyesinde yer alan Wainer, ikonik bir model tasarladı: Wainer Automatic Limited Edition... Markanın otomatik saati olan Automatic Limited Edition’dan sadece 300 adet üretildi.

Vans fark yaratıyor

Orijinal detaylarla ayakkabı modellerine farkındalık katan Vans, soğuk havalara karşı geliştirdiği Mountain Edition Weather-Resistant Koleksiyonu’yla kış sezonuna sıcacık önlemler alıyor. Vans’ın su geçirmeyen yeni koleksiyonundaki kürklü iç astarları keşfe değer.