Burçlardan hayır yok!

Küba'dayız ama hizmetten geri kalmıyoruz.. Burada oturmuş astrolojik çalışma yapıyoruz.. Şu ana kadar yaptığım en önemli tespit şöyle.. İnsanlar tek burçla da idare edebilir.. Nitekim burada sadece Castro Burcu var.. işe yarıyor..

Haberin Devamı

Astrolojinin bilim olduğuna inanmak, insanın dibe vuruşunun son noktasıdır.. Akıl ve fikir olarak iflasının beyanıdır.. Bu bana göre bir gerçektir..

Öte yandan kul kısmının inancı sorgulanmaz..

Adam burca mı inanıyor? Varsın inansın.. Bizim işimiz ona hizmet götürmek.. Nitekim her yılbaşı öncesinde ve sonrasında bunu yapıyoruz..

***

Yıl tamamlanıp da bilançoya baktığımda kendi burç tespitlerimin "astrolog" unvanlı müneccimlerden daha başarılı olduğunu görüyorum..

Demek ki bende potansiyel var.. Kafamıza bir yıldızlı külah geçirsek bu işten de sıkı ekmek yeriz gibi geliyor bana.. Şimdilik amatörüz.. Servisimiz de free..

Tersini yapın..
Geçen yıl Keçi Burcu'ndan olanlara "İş hayatınızda inatlaşmayın, sonu hayırlı olmaz.." demişiz.. Haklı da çıkmışız..

Hesapladım. İş dünyasından bankalarla inatlaşan dört işadamının devlet ayağına dolandı.. Malları mülkleri gitti, Petrus şarapları müzayedelere düştü..

Bu sene "Keçi Burcu" sakinlerine aynı şeyi söylemeyeceğim.. Tam tersine, keçiliğin tabiatını sonuna kadar yerine getirsinler..

Birinin ak dediğine mutlaka kara desinler.. Sonunda kârlı çıkacaklar..

***

İkizler Burcu için ben ne diyeyim.. İnsanlığın lanetine uğramışlar bir kere.. İkizler Burcu'ndan evliya çıkmayacağını herkes bilir..

Ağızları ile kuş tutsalar burç mevzuu açıldı mı "İki ruh haline sahiptirler.." diye başlanır, ne karakterleri bırakılır ne cibiliyetleri..

Ben bu burçta tam kırk sene kaldım.. Adamını bulup Yay Burcu'na geçmeseydim hâlâ aşağılanıyor olacaktım..

O yüzden 2006'da İkizler'e kısıtlama yok.. Aklınıza geleni yapın.. Yalan söyleyin, söylediğinizi inkâr edin, kızları kandırın..

Kimse size nedenini sormayacaktır.. Tam tersine, İkizler Burcu'na mensup olduğunuzdan "Cezai ehliyeti yoktur.." muamelesi görüp, her türlü beladan yırtacaksınız.. Aynen devam!

Arslan burcu
Aha bu da burçlar aleminin psikopatlarını ilgilendiren bir kategori..

Arslan Burcu'nu tarif eden takvimin içinde doğup da dünyaya eğri bakmayanını daha görmedim.. Göreceğimi de sanmam.. Bu burca girenler bence astrologların gazına geliyorlar..

"Arslan burcu lider burcudur.. Her şeye egemen olmayı sever.. Baskın kişiliktir.. Eli açıktır, cömerttir, yiğittir, şahbazdır.."

Bu kadar lafı bana da söyleseler ben de bastığım yeri şaşırırım..

2006'da Arslan Burcu yine bu hallerde olacak. "Çalı dibinde yuvası, böyle yürür havası.." hallerinde sağa sola hava atmaktan kendilerine gelemeyecekler..

***

Temsil, benim Arslan Burcu'ndan bir tanıdığım var.. Bu yıl da tavla borçlarını ödemezse bir okla mabadından vurulacak.. 2006 yılının en az altı ayını pansumancıda geçirecek..

Boğa Burcu'nun kadınlarına muhtaç olacak..

Yengeç Burcu için bu yıl tehlikeli.. Neden derseniz Satürn yıldızı Jüpiter'in arkasına
dolanıyor.. Mars da uzaktan ikisine hareket çekiyor..

Mars'a dikkat
Yıldızların arasındaki niza Yengeç Burcu'ndan olanları olumsuz etkiler.. Bunlar yaradılıştan fast food olayına düşkündürler..

Üç adet jumbo sandviç yedikten sonra çaylarını sakarinle içmekteki ısrarları bu yüzdendir.. İyi gazeteci kötü insan Aziz Bey'den biliyorum..

Ki kendisi bu burcun kurucularındandır..

Fast food beslenmekten göbeğinde yükselen burç oluştu.. Bütün pantolonları genişletilmek üzere "Taylor" Mehmet Efendi'nin elinden geçti..

***

"Taylor" İngiliz lisaniyatında "terzi" demek..

Mehmet Efendi de bildiğimiz terzi ancak kendisine imaj yapmak derdine düştüğünden isminin önünde "Taylor" yazılı kartvizitler bastırdı.. Etiler'den Nispetiye'ye kadar bütün esnafa dağıttı..

Etiler, Nispetiye, Ulus gibi semtlerin ahalisi bu işlere meraklı olduğundan Taylor Mehmet Efendi'nin el kadar dükkanı "Hac Danışma Bürosu"na döndü..

Kova'nın işleri
Şimdi olaya astrolojik bir mânâ vermek icap ederse Taylor Mehmet Efendi'nin Kova Burcu'ndan olduğunu bilmek lazım gelir..

Kova Burcu bu güzellikler aleminin en aşağılanan ikinci burcudur.. İkizler'in iyi kötü bir itibarı vardır ki o da "zekâ" farkından kaynaklanır..

Kova için bu da söylenemez..

Adı üzerinde Kova.. Gerçi yabancı lisaniyatlarda isimleri havalıdır, bu yüzden mensuplarını komplekse sokmazlar ama bizde hangi aklı evvelin işiyse bu burca temizlik malzemesinden bir nesnenin adı verilmiştir..

Kova Burcu mensuplarının hayatları boyunca imaj peşinde koşmaları da bundandır..

Nitekim Taylor Mehmet Efendi de kendisine imaj yaparken bu güdüyle hareket etmiştir.. İyi de olmuştur.. İngilizce bilenler Taylor'un terzi olduğunu söktürebilirler..

Bilmeyenler ise onu Elizabeth Taylor'un emmi oğlu sanmaktadır.. Her iki halde de deneğimiz kârdadır..

Oynama balık..
2006 yılının Balık Burcu'na hayır getirmeyeceğini baştan söyleyeyim..

Balık mahlûkatın en sersemi olduğundan beyninde "memory" çipi yoktur.. O yüzdendir ki başlarına gelenlerden asla ders almazlar.. Bunlan gelen çarpar, giden çarpar..

Ama 2006'nın Akrep ve Yay için iyi geçeceğini göğsümü gere gere söyleyebilirim.. Kendim Yay olduğum için konuşmuyorum..

Bu arada yeri gelmişken belirteyim.. Yay Burcu'na geçmek isteyenler bana dört fotoğraf, ikâmet kâğıdı ve iki yüz lira para göndersinler..

(Parayı burç memuruna yediriyorum. Kendim için değil..) İki vakte kadar hayırlı bir burca aza olsunlar..

***

Bir müjdem de Koç Burcu'na.. Bu sene yağışlı geçeceğinden cayır çemen çok olacak.. Bol yağış sağlıklı beslenme müjdesidir..

Bu burcun mutlu sakinlerini marketlerin organik yiyecekler reyonları önünde gezinirken tespit edebilisiniz..

Hepinize mutlu yıllar dilerim..

DİĞER YENİ YAZILAR