Burç tutkunlarına yeni yıl armağanı

Gökte yıldız sayılmaz, çiy yumurta soyulmaz (2)

Haberin Devamı


Madem ki astroloji denilen burçlar âleminin müridisin, madem ki başına gelen her türlü şeyi “bellediğin on iki yıldızın birinden” biliyorsun.. Günah benden gitmiş olur.. Oturur, yeni yılda başına gelebilecekleri burçlara böler, beynine tıkarım..

Yazarınız, milli piyango umutlarınızın yere vurma ihtimalini dikkate alarak burçların bugüne kalan yorumlarında oldukça şefkatli davrandı..

En iyi temennilerini ve dileklerini sıraladı..

Okuyun, kendinizi tanıyın.. Özelliklerinizi bilin.. “Ben bunu hak etmiyorum..” deyip hayatı başkalarına zindan etmeyin..

***


TERAZİ (24 Eylül / 23 Ekim) Tipik bakkal burcu.. Hayatları perakende.. Üzüntüleri yüz gramlık, sevinçleri elli gramlık ölçeklerde.. Bu kadar yıl yaşadım daha bu burçtan önemli birinin çıktığına şahit olmadım.. İnsan bu kadar mı silik olur? Bu kadar silik olunca yeni yıldan ne bekler? Simgesi “denge” olan bu burcun kadınları iş hayatında yine yerlerinde sayacaklar.. Bir tanesi bile “Dünyanın en etkili beş yüz kadını” listesine giremeyecek.. Terazi erkeği için yeni yılda beklenti sınırlı.. Kredi kartı faizlerini dengelemek için hangi bankayı çarpacaklarını planlayıp vakit dolduracaklar.. Onları evliliği bol, aile içi şiddet sınırsız, parasız boşanmalarla dolu bir yıl bekliyor..

Aşk hayatları: Karakol kayıtlarına bakarak bu yıl da en fazla dayağı bu burcun kadınları yiyecek, diyebilirim.. Terazi erkekleri için yeni yılda “evlilik dışı” aşk ihtimali görüyorum..

AKREP (24 Ekim / 22 Kasım) Burçlar âleminin en gizemli üyesi.. Adını haşarattan aldığından mıdır nedir, kadın kısmı bu burcun erkeğini pek gizemli bulur.. Özellikle emekliliklerinde Bodrum’a, Marmaris’e yerleşen maaşlı kadınların başlarına bu burcun erkeği beladır.. Taraveti geçmiş ama bir iki estetik operasyonla hâlâ güzel kalabileceklerini düşünen bu kadınlara cep telefonlarının faturalarını ödetirler.. Burcun erkeği inatçıdır.. İddiacıdır.. Maça gedip de dayak yemeden döneni çok azdır.. Kadını ise biraz fitne fücur olur.. Koca bir köyü tek eşeğe bindirip hâlâ boş yer bırakabilen kadınlar da bu burçtan çıkar.. Yeni yıl onlar için oldukça hadiseli geçecek.. Karakol dayağı ihtimali fallarında kabak gibi görülüyor..

Aşk hayatları: Emekli maaşlarına zam ihtimali, bu burcun erkeklerini heyecanlandırıyor.. Bu yaz Bodrum yeni emekli aşklarına sahne olacak.. Kadını için ise artık torbadan ne çıkarsa.. Çok da umurları değil zaten..

YAY (23 Kasım / 21 Aralık) İşte benim sığındığım, sonunda burç tacizcilerinden yakayı kurtardığım kategori.. Adamını bulup Yay’a geçtiğimden beri burç tacizcileri tarafından aşağılanmıyorum, İkizler Burcu iken çektiklerimi yaşamıyorum.. Bu burcun bütün üyeleri eğlencelidir.. Kendime bakarak erkeğini tarif edeyim.. Zeki, kültürlü, eli açık, hoş sohbet, bir çimdik şehla bakışlı, yakışıklı, hafif süvari.. Kadını da kapı ziline oynayan cinsten.. Yeni yıl için bir planları yoksa da her bahane ile âlemlere akacaklar.. Sloganları “Kafa nereye, ben oraya..” olacak..

Aşk hayatları: Erkeğinkini anlatmak istemiyorum, övünmek gibi olacağından.. Doğrudan kadınların durumuna geçiyorum.. Aman kızlar dikkat! Kendine her şekil yapana tav olmayın.. Zaten adınız çıktı çıkacağı kadar.. Evde kalma ihtimali giderek yükseliyor..

OĞLAK (22 Aralık / 20 Ocak) Davar grubundan, inadım inat diyenlerin burcu.. Kadını kararlı, azimli, gayretli ama başarısız.. Erkeği kararlı, azimli, gayretli ama akibeti kadınlarınkinden farksız.. Kendilerine hayatı dar ettikleri gibi çevrelerine de eziyet bunların yeni yılda da birinciye gelen hobisi olacak.. Bu burcun üyelerinde yaygın olarak bulunan “köşeyi dönme geni” hayatlarını etkileyecek.. Özellikle çek senet davalarında kendilerini sık sık mahkeme koridorlarında görebileceğiz.. Oğlak erkeği babasını model alacak.. “Ağaca çıkan keçinin dala bakan oğlağı..” pozisyonunda iş dünyasına tutunmaya çalışacak.. Kızlar ise babaları zenginse onun terk-i hayat etmesini bekleyip, planlarını gelecek için yapacaklar..

Aşk hayatları: Yeni yılın ilk ayında ünlü bir oğlak kadını, yine sosyeteden ünlü biriyle basılacak.. Üç yüzden fazla kadın köşe yazarı bu ilişkiyi didikleyecek.. Star bu ilişkiyi dizi yapacak..

KOVA (21 Ocak / 19 Şubat) İsminde meymenet olmayan burç.. İnsanın bu burçtan olanlar için bir şey yazası gelmiyor.. Cümlesi kova özelliğinde olduklarından içine ne koyarsan koy, uyuyor.. Köşe yazarının yalakası ile dizi oyuncusunun yeteneksizi genelde bu burçtan çıkar.. Duygusal bir insan olduğumdan bu burcu kısa kesiyorum..

Aşk hayatları: Tencere yuvarlanacak, kapağını bulacak.. Ötesiyle ilgilenmiyorum.. Sebebini sormayın bana.. Pis dalarım..

BALIK (20 Şubat / 20 Mart) Alın size silikten silik bir burç daha.. kendilerinde olmayan ne özellik varsa, varmış gibi sayarlar.. Reha Muhtar’ın ikonu burç cadısı Susan Miller bunların terapisi ile çok uğraştı.. Çok da başarılı oldu.. Hafızaları da yardım ettiğinden kendilerini artık daha iyi hissediyorlar.. Yeni yıldaki beklentileri kendinden küçük balıkları yutmak olacak ama böyle bir şey gözükmüyor.. Para işlerinde ise şanslı olduklarını söyleyebilirim.. Evden kaçma vak’aları yeni yılda en çok bu burcun kadınlarında görülecek..

Aşk hayatları: Erkeği itaatkâr olan bu burcun erkeklerinin yeni yılda da gözü dışarıda olacak ama cesaretlerini toplayıp eyleme giremeyecekler.. Kadını ise yemek tariflerine merak salıp kilo alacaklarından, sık sık hayal kırıklığına uğrayacak.. Allah bunların da neslini tüketmesin..

DİĞER YENİ YAZILAR