Gazete Vatan Logo

Şehrin Haylazı yenilendi

B crossover segmentinin yaratıcısı Nissan, ‘Şehrin Haylazı’ olarak adlandırdığı Juke modelini yeniledi. 2010’dan bu yana 500 bin adet satan araç daha sportif hatlara kavuştu. Yeni Juke’ta Nissan’ın ‘V’ şeklindeki belirgin ön ızgarası, sportif dokunuşlarla zenginleştirilmiş yeni ön ve arka tamponları, yeni bumerang arka farları, standart olarak sunulan LED gündüz farları dikkati çekiyor.

Yeni Juke’ta görülen en belirgin yenilik kişiselleştirme özellikleri. Special Edition versiyonunda, kırmızı, siyah, sarı ve beyaz aynı iç mekan ve dış renk seçenekleri tercih edilebiliyor. Spor iç döşemenin bulunduğu özel versiyonda 18 inçlik alüminyum alaşım jantlar, renkli ön ve arka tampon bitimleri, yan ayna kapakları, ön far kaplamaları yeni Juke’a enerji katıyor.

Crossover’da bir diğer önemli yenilik motor teknolojisinde yaşandı. İlk olarak yeni Qashqai’de sunulan 1.2 litre turbo benzinli motor yeni Juke’ta kullanıldı. Düz şanzımanla kombine edilen yeni motor 115 beygir güç ve 190 Nm tork üretiyor. 100 km’de ortalama yakıt tüketimi 5.6 litre. Yeni Juke 52 bin 990 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Nissan Türkiye, Juke’tan yılda 3 bin adet satmayı hedefliyor.

Haberin Devamı