Gazete Vatan Logo

Sefirin kızı Menekşe kimdir? Tülin Yazkan kimdir?

Yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olan Sefirin Kızı izleyiciden tam not aldı. Başrollerini Neslihan Atagül ve Engin Akyürek’in paylaştığı dizinin oyuncuları, nerede çekildiği, konusu ve efsanesi ayrıntılı bir şekilde araştırılıyor. Peki, Sefirin kızı Menekşe kimdir? Tülin Yazkan kimdir?

Sefirin kızı Menekşe kimdir? Tülin Yazkan kimdir?

16 Aralık Pazartesi yayın hayatına başlayan Sefirin Kızı, yeni sezonun dikkat çeken dizileri arasına girdi. Dizi karakterlerinden Menekşe Efeoğlu’nu canlandıran Tülin Yazkan ise en merak edilen isimlerin arasında yer alıyor. Peki, Sefirin kızı Menekşe kimdir? Tülin Yazkan kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?

TÜLİN YAZKAN KİMDİR?

1991 yılında İstanbul’da doğan Tülin Yazkan, Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu. Tülin Yazkan ilk oyunculuk deneyimini Yılanların Öcü isimli dizi ile gerçekleştirdikten sonra Fox TV ekranlarında yayınlanan Yazın Öyküsü, Bodrum Masalı ve Kırlangıç Fırtınası isimli dizilerde rol almıştır. En son Ufak Tefek Cinayetler dizisinde gördüğümüz Tülin Yazkan, Sefirin Kızı dizisinde Menekşe Efeoğlu’nu canlandırıyor.

SEFİRİN KIZI MENEKŞE EFEOĞLU KİMDİR?

Sancar’ın yeni evlendiği karısı. Zaten savaşmak zorunda olduğu bir destan vardı; şimdi destanın kahramanı Nare geri döndü. Üstelik evlendiği gece bir üvey kızı oldu!

Menekşe bir şeytan. Ama sana bir melek gibi görünür, gemisini yürütür.

Haberin Devamı

TÜLİN YAZKAN DİZİLERİ

Sefirin Kızı

Ufak Tefek Cinayetler

Bodrum Masalı

Kırlangıç Fırtınası

Yazın Öyküsü

Yılanların Öcü