Gazete Vatan Logo

Seda Sayan 'Bu Tarz Benim' jürisinde

Ekranların en çok izlenen yarışması Bu Tarz Benim, iddialı kadrosu ve birbirinden güzel sekiz yarışmacısıyla hafta içi her gün Show TV’de izleyicilerle buluşuyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ses getiren Bu Tarz Benim’in sürprizlerle dolu Eleme Gecesi ise, Cumartesi akşamına damgasını vuracak.

KONUK JÜRİ, GÖNÜLLERİN SULTANI SEDA SAYAN!

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Ayrıca, yarın akşam yayınlanacak olan Eleme Gecesi’nde, Seda Sayan konuk jüri olarak izleyicilerin karşısına geçecek. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışacaklar.

Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’nde bu hafta, Seda Sayan en güzel şarkılarıyla programa renk katarken; bir markanın Sonbahar - Kış koleksiyonundan oluşan defile izleyicileri büyüleyecek.

KİM ELENECEK ?

Yarışmacılar bu hafta, ‘Yerli Ve Yabancı İkonlar’ konseptiyle izleyicilerin karşısına çıkacaklar. Gecenin sonunda jüriden en düşük puanı alan kişi ile rakipleri tarafından elenmek üzere en çok adı verilen kişi, elenme stresiyle karşı karşıya kalacak. Bakalım bu renkli gecenin sonunda yarışmaya kim veda edecek?

Haberin Devamı

Birbirinden ilginç gösteriler, özel defileler ve en güzel şarkılar Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’nde…

Seda Sayan’ın konuk jüri olacağı ‘Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’, yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!