Gazete Vatan Logo
Magazin Seda Sayan barıştırdı

Seda Sayan barıştırdı

Canlı yayında karşılıklı atışıp birbirlerine küsen İbrahim Tatlıses ile Bülent Ersoy buzları eritti. İşte o görüntüler... VİDEO

Canlı yayında birbirlerine “Açtırma ağzımı İbrahim. Hayatımda hiçbir zaman talimat verip de ’Şu adamı öldürün’demedim”, “Bülent efendi, senin o parmağını alıp kulağını kaşırlar. Bu ülkede neler yaptığın ortada” diye kavgaya tutuşan İbrahim Tatlıses ile Bülent Ersoy arasındaki kırgınlık önceki akşam son buldu. Tatlıses ile Ersoy, Seda Sayan’ın araya girmesiyle biraraya gelip barıştı. Sayan’ın bir restoranda buluşturduğu ikili birbirlerinden karşılıklı olarak özür diledi.

Sayan’ın kendisine gelip “Tatlıses ile barışmalısın” dediğini ifade eden Ersoy, “Ben de zaten Tatlıses’i çok sevdiğimi söyledim. Ben öyle sevgimi herkese göstermem. Sevdiğimi de pazara kadar değil mezara kadar severim” dedi. Ersoy ile yan yana gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Tatlıses de “Kavgalı olmamız hoş bir durum değildi. Söylenen söylendi, yapılan yapıldı” diye konuştu. Tatlıses, kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle Ersoy’a 50 bin YTL’lik tazminat davası açmıştı.

İBO’NUN PROGRAMINA KATILACAK

Önümüzdeki hafta İbo Show’a konuk olacağını söyleyen Bülent Ersoy, yeni programının ilk konuklarının da İbrahim Tatlıses ve Seda Sayan olacağını belirtti.

Bülent Ersoy ile İbrahim Tatlıses birbirine girdi



Ve barıştılar...



Haberin Devamı