Gazete Vatan Logo

Şebnem Özinal neden boşanıyor?

Oyuncu Şebnem Özinal, 13 yıllık eşi Şefik Öztek’ten boşanmak için dava açmış ve 13 bin lira nafaka ile 650 bin TL tazminat talep etmişti. Peki, Şebnem Özinal neden boşanıyor?

Şebnem Özinal neden boşanıyor?

13 yıllık evli olan Şebnem Özinal eşinin kendisine sözlü şiddet uyguladığı gerekçesiyle boşanma davası açtı. Boşanma davası devam ederken, eşi Özinal’a ‘’Seni aşağılık kadın! Senin nasıl bir müptezel ve o… olduğunu anlatıp, seni rezil etmezsem adam değilim’’ şeklinde tehdit dolu mesajlar göndedi.

Kızı ve kendisinin psikolojinin bozulduğunu ifade eden Şebnem Özinal, eşini savcılığa şikâyet etti ve Öztek’in cezalandırılmasını istedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ŞEBNEM ÖZİNAL KİMDİR?

1971 doğumlu Ankara doğumlu olan Şebnem Özinal, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Jeoloji Mühendisliği bölümünü kazandı. Bu mesleğin kendine uygun olmadığını anladıktan sonra, oyunculuğa yöneldi. Oyunculukla ilgili çeşitli dersler ve eğitimler aldıktan sonra tiyatroya adım attı.

Birçok tiyatronun yanı sıra; televizyon ve programlarda boy gösteren Özinal, 2005 yılında Laila eğlence mekanının eski sahibi Şefik Öztek ile evlendi. Bu evlilikten Ayşe isminde bir kızı oldu.