Gazete Vatan Logo

Sayısal çıldırdı: 8 Trilyon!

Sayısal Loto tarihinin rekoruna koşuyor. 2.7 trilyonluk devirden sonra son 4 günde vatandaş 4 trilyon 571 milyar liralık Sayısal Loto oynadı. Bayiler "Cumartesi günü ikramiye 10 trilyonu bulur" diyor..

Türkiye'nin umudu sayısal loto oldu. Geçen hafta 2.7 trilyon lira devreden lotoda ikramiye dün akşam itibariyle 8 trilyon liraya dayandı. Ay ortası olmasına rağmen vatandaşın sayısal lotoya büyük ilgi gösterdiğini söyleyen sayısal loto bayii Cemal Ünal, "Türkiye genelinde son bir hafta içinde ortalama 1.2 trilyon liralık sayısal loto oynandı. Cumartesi günü saat: 20.30'a kadar tam bir patlama yaşanır ve ikramiye 9.5-10 Trilyon lira arasında olur" diyor.

25 yıldır Mecidiyeköy'de büfe işleten, son 8 yıldır da sayısal loto bayiliği yapan Ünal, Türkiye'nin bir günde 1.6 trilyon liralık sayısal loto oynamasını ise şöyle anlattı: "Perşembe gecesi saat 21.00'de dükkanı kapattığımda oynanan meblağ 6.1 trilyon lirayı bulmuştu. Gece yarısına kadar Türkiye genelinde yüz iki yüz milyar liralık sayısal oynanması normal. Bugün (Cuma) itibariyle birkaç saat içinde ikramiye 8 trilyon lirayı bulacak. Sabah 6.4 trilyon lirayla başlayan sayısal ikramiyesi akşam 8 trilyon lira. Yani vatandaş bir günde 1 trilyon 600 milyar liralık sayısal oynamış."

Çıksa ne yaparım?
Necdet Aydın (34- Serbest Meslek):
İş yeri açarım. Bir evve araba satın alırım.

Nihan Günday (21- Öğrenci): Yurdışında okurum. Ev ve araba alırım.

Aslan Gelirlir (36- İşletmeci): Memleketim Ordu'ya yatırım yapar, otel açarım.

Neslihan Başat (23- Öğrenci): Bir ev ve bir araba alırdım. Eğitimimi yurdışında devam ettirim.

Süleyman Taşkara (67- İşçi): İşimi bırakmaz ve devam ederdim. Geleceğimi garanti altına almak için yatırım yapardım.

Selahattin Güney (67- Serbest Meslek): Yaşım çok ilerledi, ama 40 senedir hayalini kurduğum bir şey var. O da İstanbul'a çok büyük bir kültür merkezi yapmak.

Tülay Güzeldere (50-Emekli): Kesinlikle İlk olarak Mehmetçik Vakfı'na daha sonra da eğitime bağış yapardım.

Haberin Devamı