Gazete Vatan Logo

Satış hızlandı, yeni etaplar sırada

Nurol GYO, Nurol Park’ta ofisleri satışa çıkarırken, Nurol Life ve Nurol Tower’da yeni etapların satışına başlayacak. Yeni yılda 2 projenin de teslimi yapılacak.

Satış hızlandı, yeni etaplar sırada

NUROL Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), inşaatı devam eden projelerinde yeni etapları satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Mecidiyeköy’de Nurol Tower, Basın Ekspres’te Nurol Park ve Seyrantepe’de Nurol Life projelerini yürüten Nurol GYO, Nurol Park’ta ofis bölümünü sıfır peşinat ve faizle satışa sundu. Nurol Tower’ın en üstte yer alan 10 katını yılbaşında satışa çıkaracak olan şirket Nurol Life’ta da 2016’da yeni bir etap lanse edecek. Nurol Tower ve Nurol Park’ta yaşam 2016’da başlayacak.

Nurol GYO’nun yeni Genel Müdürü Samim Hatipoğlu ve Nurol GYO Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Çimen projelerin son durumu hakkında bilgiler verdi.

Performanstan memnun

Her üç projenin de satış performansından memnun olduklarını ifade eden Hatipoğlu, “2015’in 11 ayını, satılan konut adetleri ve ciro anlamında 2014’e göre yüzde 40 artış göstererek tamamladık. 2016’da yüzde 25-30 büyüme yakalamayı hedefliyoruz. 2016 yılında Nurol Tower ve Nurol Park projelerimizde yaşamın başlayacak olması bizi çok heyecanlandırırken, Nurol Life projemizi yaşama hazır hale getirmek istiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

İş Bankası kiraladı

SAMİM Hatipoğlu, 3 projede 76 bin metrekare ofis bulunduğunu ve bunun Avrupa yakasındaki yeni ofis arzının yüzde 10’una tekabül ettiğini belirtti. Hatipoğlu, “Nurol GYO’nun geliştirdiği 2 bin konutun yanında 20 bin metrekare perakende alanı da var. Basın Ekspres Yolu üzerindeki Nurol Park Ofis projesinde ana kiracımız İş Bankası oldu. Yurt dışında merkezi olan birçok firma konumundan dolayı ilgi gösteriyor” dedi.

% 30 prim yaptı

NUROL GYO Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Çimen, projelerdeki satış durumu hakkında bilgi verdi. Nurol Tower’da yüzde 60, Nurol Life’ta yüzde 45 ve Nurol Park’ta yüzde 70 satış seviyesine geldiklerini anlatan Çimen, projelerin ortalama yüzde 30 prim yaptığını da belirtti.