Gazete Vatan Logo

Samsung'dan şaşırtan Android 6.0 kararı!

Eğer siz de bu Samsung Galaxy modeline sahipseniz ve Android 6.0'ı bekliyorsanız, büyük hayal kırıklığına kendinizi hazırlayın!

Samsung'dan şaşırtan Android 6.0 kararı!

Samsung'un 8.4 ya da 10.5 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutu seçeneği sunan birinci nesil Galaxy Tab S tablet modelinin kullanıcısıysanız; sizin için kötü bir haberimiz var.

Samsung Mobile Netherlands geçtiğimiz gün kendi resmi Facebook sayfasında söz konusu modelle ilgili bir duyuru yayınladı. Buna göre firma uzun bir süredir beklenen Android 6.0 Marshmallow güncellemesini bu tablet modelinde kullanıma sunmayacağını açıkladı.

Galaxy Tab S'in bu güncellemeyi neden almadığına dair herhangi bir açıklama yapılmış değil. Bu kararın yine de sürpriz olduğunu söylemek mümkün. Zira cihaz geçtiğimiz günlerde yapılan bir benchmark testinde Android 6.0.1'le çalışırken görüntülenmiş ve güvenilir kaynaklar da Samsung'un Marshmallow güncellemesini tablete yılın üçüncü çeyreğinde getireceğini ifade etmişti.

Yine de ümidinizi tamamen kesmemenizde yarar var. Zira Samsung Yunanistan, bir kullanıcısına yazdığı Twitter mesajında, Galaxy Tab S'e Android 6.0'ın geleceğini söylemiş durumda. Yani küçük bir ihtimal gibi görünse de, tablete Android 6.0 güncellemesinin gelmesi halen söz konusu olabilir...

Haberin Devamı