Gazete Vatan Logo

Samsun'da bıçaklı dehşet

Samsun Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde Başhekim Yardımcısı olarak görev yapan Dr. Hakan Görgülü, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından bıçaklanarak öldürüldü

Edinilen bilgiye göre olay, Atakum Beldesi Cumhuriyet Mahallesi Siteler Caddesi yanında bulunan bir marketin arka tarafından bulunan binalar arasında meydana geldi. Sabah saat 08.00 sularında polise yapılan ihbar sonucu olay yerine giden Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde Başhekim Yardımcısı Dr. Hakan Görgülü'nün (42) kanlar içindeki cesedi ile karşılaştı. Olay yerinde yapılan araştırmada 1 adet kanlı kasap bıçağı ve içki şişesi bulundu.

Evli, 1 çocuk babası olan Dr. Hakan Görgülü'nün ölüm haberi görev yaptığı hastanede bomba etkisi yaptı. Görgülü'nün mesai arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. 4 yıldır Samsun Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde görevli Hakan Görgülü'nün 18 yıllık doktor olduğu öğrenildi. Sabah saatlerinde spor yapmak için evinden çıktığı belirtilen ve üzerinde eşofman ve ayağında spor ayakkabısı bulunan Dr. Hakan Görgülü'nün katil zanlısı veya zanlılarının bulunması için polis alarma geçti. Evinin yakınlarında öldürülen Hakan Görgülü'nün cesedi, otopsi yapılmak üzere Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı