Gazete Vatan Logo
Futbol Marsilya tribünlerinde PKK bayrağı açıldı!

Marsilya tribünlerinde PKK bayrağı açıldı!

Marsilya ile Fenerbahçe arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi maçının 60. dakikasında Fransız taraftarların bulunduğu bölümde bölücü terör örgütü PKK ve sözde Kürdistan bayrağı açılması gerginlik yarattı

Marsilya tribünlerinde PKK bayrağı açıldı!

F.BAHÇE’NİN Bekir’le bulduğu golün ardından tribünler karıştı. Kale arkasındaki F.Bahçeliler’e Marsilyalılar saldırırken facianın eşiğinden dönüldü. Kapalı tribünün kapılarının açılmasıyla sıkışmaktan kurtulan sarı-lacivertli taraftarlar nefes alırken ilk yarının son anlarında ise bu kez diğer kale arkasında ortalık karıştı. Ancak polis yoğun güvenlik önemleri ile olayları önledi.

ANCAK tam da olaylar yatıştı denilirken bu kez de terör örgütü PKK’nın yandaşları, terörist başının posterini, PKK ve Kurdistan bayrağı açınca F.Bahçe taraftarı çileden çıktı. Sarı-lacivertli taraftarlar tepki gösterip poster açan 20 kişilik grubun üzerine ‘Kahrolsun PKK’ diyerek saldırırken, polis araya girdi ve eylemcileri yaka paça stadın dışına çıkardı.

YUNANİSTAN BAYRAĞINA TEPKİ

UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'nda bugün oynanan Olympique Marsilya - Fenerbahçe maçı öncesi Marsilya tribününde bir taraftarın Yunanistan bayrağı sallamasına Fenerbahçeli taraftarlar büyük tepki gösterdi.

Sarı lacivertli taraftarlar, bulundukları Ganay tribününden, Yunanistan bayrağının sallandığı kale arkası tribününe doğru yöneldi. Taraftarların çok sayıda koltuğu da kırıp tribünden aşağı atmasıyla güvenlik görevlileri olay yerine sevk edildi.

Yunanistan bayrağının indirilmesiyle olaylar büyümeden önlenirken, Fenerbahçe tribünlerinde de Filistin bayraklarının yer alması dikkat çekti.

Haberin Devamı