Gazete Vatan Logo
Futbol 'İşlerin nasıl yürüdüğünü anladım'

'İşlerin nasıl yürüdüğünü anladım'

Cristiano Ronaldo, takımının Barcelona'ya 4-3 boyun eğmesinin ardından maçın hakemini hedef alan sert açıklamalarda bulundu

'İşlerin nasıl yürüdüğünü anladım'

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, Barcelona karşısında aldıkları 4-3'lük mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamalarda adeta ateş püskürdü.

Nefes kesen maçta Barcelona son iki golünü penaltıdan atarken, Sergio Ramos ilk penaltıda tartışmalı bir şekilde direkt olarak gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı.

Basın mensuplarına konuşan Portekizli yıldız, "Hakemle birlikte 12 kişiye karşı oynadık. Her zaman aynı şey oluyor. Bize izin vermiyorlar. Belki de Barça'yı yeniden lige döndürmek istemişlerdir. Bir bahane aramıyorum ama bu gece olanları içime de atamıyorum. Maçın hakemi bu seviyedeki bir maçı yönetebilecek kapasitede değildi." ifadelerini kullandı.

GALERİ


Barcelona'nın kaybetmesi halinde tamamıyla yarışın dışında kalacağı bir maç oynadıklarının altını çizen Ronaldo, şöyle devam etti: "Beş yıldır buradayım ve bu süreçte burada işlerin nasıl yürüdüğünü artık anladım. Sizler de bilirsiniz. Benden daha uzun süredir buradasınız. Ben Real Madrid'in hakemler tarafından kollandığını hiç görmedim. Ama bunlar bizim için bir sorun değil. Şampiyon biz olacağız."

Yıldız futbolcu dev maçın 55. dakikasında penaltıdan kaydettiği golle takımını 3-2 öne geçirmişti.

Haberin Devamı