Gazete Vatan Logo
TFF 1.Lig Eyüspor Gençlerbirliği'ne kaybetti Samet Aybaba ile anlaşmaya vardı

Eyüspor Gençlerbirliği'ne kaybetti Samet Aybaba ile anlaşmaya vardı

Eyüpspor Zafer Turan'la yollarını ayırdı ve tecrübeli teknik adam Samet Aybaba ile anlaşmaya vardı.

Eyüspor Gençlerbirliği'ne kaybetti Samet Aybaba ile anlaşmaya vardı

Spor Toto 1. Lig'de 32. hafta maçında sahasında Gençlerbirliği'ni ağırlayan ve 2-0 mağlup olan Eyüpspor'da kötü gidişatın ardından ilk 2'deki avantaj kaybedildi ve teknik direktör değişikliği yaşandı

Eyüpspor, Samet Aybaba ile anlaştı

Zafer Turan ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Eyüpspor, teknik direktörlük görevi için Samet Aybaba ile anlaşmaya vardı. İstanbul temsilcisi tecrübeli teknik adamla bugün sözleşme imzalayacak.

Teknik Direktörlük kariyerinde Trabzonspor ve Beşiktaş gibi önemli takımlar bulunan Samet Aybaba, 2020-2021 sezonunda 26 yıl sonra Adana Demirspor'u Süper Lig'e taşıdı.

2021-2022 sezonunda Mavi Şimşekler'de 5 hafta görev alan Aybaba'nın ismi Milli Takımlar ve Trabzonspor'la da anılmıştı.

Trabzonspor iddialarına cevap

Ünlü teknik direktör Samet Aybaba Trabzonspor iddialarını şu şekilde yanıtlamıştı: "Trabzonspor ile görüşmemiz olmadı. Trabzonspor'da görev aldığımız dönemde çok düşük bütçeyle kupa şampiyonu olduk. Kulübün yeniden ayağa kalkamasında katkımız oldu, inanılmaz keyif verdi"

Haberin Devamı

Eyüpspor'un ligdeki durumu

1. Lig'de 32 haftalık süreçte 17 galibiyet, 6 beraberlik ile 8 mağlubiyet elde etti ve 57 puanla 2. sırada yer aldı. Eyüpspor'u 55 puanla takip eden Sakaryaspor'un 1 maçı eksik bulunuyor.

Gazete Vatan

" rel="box">Gazete Vatan