Gazete Vatan Logo
Kasımpaşa Spor Muslera'nın yanına gelecekti! İrfan Can Eğribayat'ın yeni takımı belli oldu

Muslera'nın yanına gelecekti! İrfan Can Eğribayat'ın yeni takımı belli oldu

Göztepe'de taraftarlarla tartışan ve kadro dışı bırakılan yetenekli kaleci İrfan Can Eğribayat'ın yeni adresi Kasımpaşa oluyor.

Muslera'nın yanına gelecekti! İrfan Can Eğribayat'ın yeni takımı belli oldu

Göztepe'de taraftarlarla girdiği tartışmanın ardından süresiz olarak kadro dışı bırakılan İrfan Can Eğribayat'ın yeni adresi netlik kazandı. 23 yaşındaki eldivenin kısa süre içerisinde imza atacağı takım duyuruldu. İrfan Can Eğribayat'ın adının Galatasaray ile transfer için anıldığı dönemde imza atacağı kulüp şaşkınlık yarattı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

GÖZTEPE'YE 500 BİN EUROYA GELDİ

Adanaspor altyapısında yetişen İrfan Can Eğribayat, Spor Toto 1. Lig ekibinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Beşiktaş'ın da ilgilendiği süre zarfında devreye giren Göztepe, 2020-2021 sezonu başında 500 bin euro bonservis bedeli ödeyerek genç kaleciyi transfer etti.

32 MAÇTA 50 GOL YEDİ

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon küme düşen Göztepe'de taraftarların ilk tepki gösterdiği isim İrfan Can Eğribayat oldu. Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda 32 müsabakada oynayan genç eldiven kalesinde 50 gol gördü.

TARAFTARLA TARTIŞTI, ÖZÜR DİLEDİ, KADRO DIŞI BIRAKILDI

Göztepe'nin Süper Lig'in 30'uncu haftasında oynadığı Alanyaspor maçında 2-0'lık mağlubiyet sonrası sarı-kırmızılı taraftarlarla tartışan İrfan Can Eğribayat bu davranışı sonrası tepki çekti. 23 yaşındaki file bekçisi takım arkadaşları ve idarecilerin araya girmesiyle zor sakinleştirilebildi.

İrfan Can Eğribayat yaşananların ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve taraftarlardan özür diledi. 23 yaşındaki file bekçisi şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Alanyaspor karşılaşmasında yaşanan hadiselere açıklık getirmek istiyorum. Kamuoyunun da bildiği üzere geçtiğimiz aylarda bebeğimiz hayatını kaybetti. Bu olayın ardından haliyle en hassas noktamız kızımız olmuştur. Kızımızı kaybettikten üç maç sonra Adana Demirspor karşılaşmasında, aynı sorunları yaşadım. Tüm taraftarlar toplu bir şekilde bana tepki gösterdiler. O maçta ise profesyonelliğimi koruyup maç süresince ve sonrası elimden geleni yapmaya çalıştım. Bu üzücü olayların yaşandığı Alanyaspor karşılaşmasında maç boyu devam eden tepkiler, vefat eden kızımın üzerinden beni yaralamaya çalışıp, argo kelimeler kullanan insanlar oldu. Maç bitene kadar sükunetimi korumaya gayret ettim, sakince soyunma odasına giderken ağır ithamlarla karşılaştım, bir insan olarak sabrım tükendi, kayıtsız kalamadım. Yaşadığım olaylardan dolayı öncelikle her koşulda yanımda olan desteğini hep hissettiren sayın başkanımız Mehmet Sepil'den, kulüp yöneticilerimizden, takım arkadaşlarımdan, Göztepe ve Türk Futbol Camiasından özür dilerim.

Göztepe Kulübü, İrfan Can Eğribayat'ın özrüne rağmen genç file bekçisini kadro dışı bıraktı. 23 yaşındaki eldiven daha sonra İzmir ekibinin formasını bir daha giyemedi.

Haberin Devamı

GÖZTEPE'DEN AYRILMASINA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

Spor Toto Süper Lig'e 5 yıl aradan sonra veda eden İzmir ekibinde sezon içerisinde birçok yıldız futbolcuyla yollar ayrıldı. Sarı-kırmızılılarda Halil Akbunar ve İrfan Can Eğribayat'ın da gelir elde edilerek takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

ADI GALATASARAY İLE ANILIYORDU

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; kadro dışı bırakılmasının ardından yaklaşık 2 ay boyunca İzmir ekibinde forma giymeyen kaleci İrfan Can Eğribayat'ın yeni adresi belli olmak üzere. Transferde adı başta Galatasaray olmak üzere birçok kulüple anılan genç file bekçisine sürpriz bir talip çıktı.

KASIMPAŞA'YA SICAK BAKIYOR

Haberin Devamı

İstanbul'da yaşamaya sıcak bakan İrfan Can'ın Kasımpaşa'ya olumlu yaklaştığı kaydedildi. Önümüzdeki sezon Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek olan sarı-kırmızılı takım da İrfan Can'dan iyi bir bonservis bedeli elde etme amacında. Göztepe ile sözleşmesi 30 Haziran 2025'te bitecek olan İrfan Can Eğribayat'ın güncel piyasa değeri 2 milyon 800 bin euro olarak ifade ediliyor.

Musleranın yanına gelecekti İrfan Can Eğribayatın yeni takımı belli oldu