Gazete Vatan Logo
Futbol Furkan’a karşılık 3 futbolcu

Furkan’a karşılık 3 futbolcu

G.Saray transfer için futbol şubesini devreye soksa da Karşıyaka Semih, Serdar ve Erhan teklifini reddetti

Furkan’a karşılık 3 futbolcu

G.SARAY Cafe Crown, Karşıyaka’nın genç pivotu Furkan Aldemir için inanılmaz bir teklif hazırladı. İzmir kulübünün alt yapısından yetişen yıldızı kadrosuna katmak için geçtiğimiz sezon 2 milyon TL’yi gözden çıkartan ancak amacına ulaşamayan sarı-kırmızılılar bu transfer için futbol şubesini devreye soktu. Aldemir pazarlığında Fatih Terim’in gözden çıkardığı gençlerden Semih Kaya, Serdar Eylik ve Erhan Şentürk’ü kullanan Aslan, Efes’le anlaşan Ermal Kurtoğlu’nun boşluğunu doldurmak istiyordu.

‘GİDECEĞİM DERSE’

RESMİ imzaların atılmasına kesin gözüyle bakılırken, Karşıyaka cephesinden Cimbom’u üzecek bir açıklama geldi. Kulübün 2. başkanı Nazım Torbaoğlu, “G.Saray bir teklif yaptı ancak kabul etmedik. Biz Furkan’ı bırakmak istemiyoruz ancak ille de ‘Gideceğim’ derse o zaman duruma bakarız” ifadelerini kullandı.

Rekortmen Prince G.Saray’da

G.SARAY Medical Park Kadın Basketbol Takımı, Alba Torrens, Tina Charles, Diana Taurasi ve Şaziye İvegin’den sonra Sparta&K MR Vidnoje’nin 23 yaşındaki ABD’li guardı Epiphanny Prince ile 1 yıllığına anlaştı. WNBA’de Sylvia Fowles ile beraber Chicago Sky forması giyen 1.75 metre boyundaki Prince, lise kariyerini geçirdiği Murry Bergtraum High School’da, Brandeis Brancos ile oynanan karışlaşmada 113 sayı üretmeyi başardı.

G.Saray ve Banvit’e Avrupa Ligi müjdesi

G.SARAY Cafe Crown ile Banvit, THY Avrupa Ligi’nde ön eleme oynama hakkı kazandı. F.Bahçe Ülker ve Efes Pilsen’in mücadele edeceği THY Avrupa Ligi 2011-2012 sezonunda, 7 Temmuz Perşembe günü İspanya’nın Barcelona kentinde yapılacak kura çekimi öncesi, G.Saray ve Banvit’e de müjdeli haber geldi. Avrupa Ligi’nin normal sezon grupları ve ön eleme karşılaşmalarının belirleneceği kura çekimi öncesinde, G.Saray ile Banvit de ön eleme maçlarına dahil edildi.

Haberin Devamı