Gazete Vatan Logo
Galatasaray Erkan Koyuncu’yu uğurladık

Erkan Koyuncu’yu uğurladık

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki elim kazada hayatını kaybeden Koyuncu dün son yolculuğuna uğurlandı

Erkan Koyuncu’yu uğurladık

ÖNCEKİ gün hayata gözlerini yuman Sabah Gazetesi G.Saray foto muhabiri Erkan Koyuncu dün son yolculuğuna uğurlandı... Florya Metin Oktay Tesisleri'nde başının demir kapıya sıkışması sonrasında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini yuman 37 yaşındaki Koyuncu için dün öğlen saatlerinde ilk olarak Sabah Gazetesi önünde anma töreni yapıldı...

DUALAR eşliğinde çalışma arkadaşlarına veda eden Erkan Koyuncu, Eyüp Sultan Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Edirnekapı Savaklar Mezarlığı'na defnedildi.

Biz de VATAN Spor olarak Koyuncu'ya Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyoruz...

5 oyuncu geldi

OLAYIN yaşandığı gün hastaneye koşan Prandelli, dün de cenazedeye katılırken oyunculardan Selçuk, Burak, Hamit, Semih ve Yekta da katıldı.

‘Ambulans 12 dakikada ulaştı’

FLORYA Metin oktay Tesisleri'nde erkan Koyuncu'nun hayatını kaybettiği olayda ambulansın 45 dakika geç geldiği iddialarına Sağlık Bakanlığı'ndan yanıt geldi. Yapılan açıklamada kayıtların incelendiği ve İstanbul Komuta Kontrol Merkezi'ne 09.44'te vaka çağrısının geldiği vurgulanırken iddiaların doğru olmadığı ve ambulansın 09.56'da (12 dakika) olay yerine ulaştığı açıklandı.

Haberin Devamı

Güvenlik görevlisi serbest
FLORYA'DA yaşanan kazanın ardından gözaltına alınan özel güvenlik görevlisi Fatih D. dün savcılıktan serbest bırakıldı. Sabah Gazetesi Muhabiri Erkan Koyuncu'nun başının demir kapıya sıkışması ve ardından da hayatını kaybetmesinin ardından başlatılan soruşturmada Fatih D. gözaltına alınırken emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Fatih D. savcılık tarafından serbest bırakıldı.
‘Cenazenin önüne geçmeyelim’
G.SARAYLI oyuncular, Erkan Koyuncu'nun yaşadığı üzücü olaya bire bir şahit olurken dün de cenazeye takım halinde gitmek istediler. Bu konu hakkında teknik direktör Cesare Prandelli'yi düşüncelerini aktaran oyunculara İtalyan çalıştırıcı yaptığı konuşma ile engel oldu.
TAKIM halinde cenazede yer almaları halinde herkesin gözünün oyuncuların üzerinde olacağını söyleyen Prandelli "Bütün takım orada olursak cenazenin önüne geçeriz. Bu da hiç uygun bir durum değil. Cenazenin önüne geçmeyelim. 5-6 kişi giderek acılarını paylaşalım" dedi. Bu sözlerle ikna olan oyuncular tüm kadro gitmekten vazgeçti...
Florya'daki ikinci acı
SABAH Gazetesi muhabiri Erkan Koyuncu'nun vefatı Florya Metin Oktay Tesisleri'nde 9 Aralık 1986 tarihinde yaşanan bir başka üzücü olayı daha akıllara getirdi...
Jupp Derwall'in teknik direktörlüğünde yapılan G.Saray idmanında 17 yaşındaki genç oyuncu Dursun Özbek, bir anda yere yığılmış ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Jupp Derwall ise hayatı boyunca unutamadığı bu olayı her fırsatta anlatırken hayatını anlatan kitabı da Dursun Özbek'e adamıştı.

Haberin Devamı