Gazete Vatan Logo
Şampiy10 9 Aralık Beşiktaş Fenerbahçe biletleri satışa çıktı mı, ne zaman satışa çıkacak? Beşiktaş Fenerbahçe maçının bilet fiyatları ne kadar, kaç TL’den satılıyor?

9 Aralık Beşiktaş Fenerbahçe biletleri satışa çıktı mı, ne zaman satışa çıkacak? Beşiktaş Fenerbahçe maçının bilet fiyatları ne kadar, kaç TL’den satılıyor?

Beşiktaş Fenerbahçe maçı heyecanla beklenirken, maç öncesi biletler ile ilgili aramalar arttı. Beşiktaş'ın 26, Fenerbahçe'nin 37 puanı bulunuyor. Derbinin biletleri sadece Passolig üzerinden satışa çıkacak. Peki Beşiktaş Fenerbahçe biletleri ne zaman satışa çıkacak? Beşiktaş Fenerbahçe maçı bilet fiyatları ne kadar? İşte bilet fiyatları ve satış tarihi…

9 Aralık Beşiktaş Fenerbahçe biletleri satışa çıktı mı, ne zaman satışa çıkacak? Beşiktaş Fenerbahçe maçının bilet fiyatları ne kadar, kaç TL’den satılıyor?

Beşiktaş Fenerbahçe maç biletlerinin ne zaman satışa çıkacağı, ne kadar olacağı merak ediliyor. Derbiyi stadyumdan izlemek isteyen taraftarlar 9 Aralık Cumartesi günü 19.00'da Tüpraş Stadı'nda oynanacak Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki müsabakanın biletleri satışa çıktı mı? Sorusuna yanıt arıyor. Peki, Beşiktaş Fenerbahçe biletleri ne zaman satışa çıkacak? İşte Beşiktaş Fenerbahçe maçı bilet fiyatları 2023…

Beşiktaş - Fenerbahçe maçı 9 Aralık Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE BİLETLERİ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Maç biletlerinin en geç Perşembe gününe kadar satışa sunulması bekleniyor. Beşiktaş Fenerbahçe biletlerini passo.com.tr ve Passo Akıllı Telefon uygulaması üzerinden satın alınabilecek.

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇ BİLETLERİ NE KADAR?

Maçın bilet fiyatları henüz belli olmadı. Biletler satışa çıktığında fiyat bilgisi sayfamızda yer alacak.

Bu sezon Fenerbahçe, kalesinde sadece 10 gol görürken; Rakip filelere 33 gol attı. Beşiktaş ise oynadığı 14 karşılaşmada kalesinde 16 gol gördü.

Haberin Devamı

Puan sıralamasında Fenerbahçe 37 puanla liderlik koltuğunda otururken, Beşiktaş; 26 puanla üçüncü sırada yer alıyor.