Gazete Vatan Logo

Salih Neccar değil Abdülbaki Sömer çıktı!

İsmi Salih Neccar olarak açıklanan teröristin, DNA eşleşmesi sonucunda Abdülbaki Sömer olduğu ortaya çıktı. Abdülbaki Sömer’in, Kobani’den Türkiye’ye girip, Göç İdaresi’ne kendisini “Suriye uyruklu mülteci Salih Necar” olarak kaydettirdiği ortaya çıktı.

Salih Neccar değil Abdülbaki Sömer çıktı!

Van’dan Ankara’ya getirilen Musa Sömer isimli vatandaştan alınan DNA örneği ile olay yerinde bulunan vücut parçaları eşleştirildi. Ankara’yı kana bulayan eylemi gerçekleştiren ve adı Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından “YPG üyesi Salih Neccar” olarak açıklanan saldırganın, aslında Abdülbaki Sömer olduğu ortaya çıktı.

İSMİNİ BİLEREK YANLIŞ SÖYLEMİŞ!

Son tespitle Abdülbaki Sömer’in, Kobani’den Türkiye’ye girip, Göç İdaresi’ne kendisini “Suriye uyruklu mülteci Salih Necar” olarak kaydettirdiği ortaya çıktı. Yani Suriyeli denilen Salih Neccar, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Abdülbaki Sömer çıktı.

SÖNMEZ DEĞİL SÖMER

Bu arada Ankara'yı kana bulayan teröristin Abdülbaki Sönmez olarak açıklanan soyadının ise Sömer olduğu belirlendi.

Savcılığın zanlılarla ilgili mahkemeye sevk yazısında saldırgandan Abdülbaki Sömer veya Salih Necar olarak bahsedilirken, saldırganın ailesi de soy isimlerinin Sönmez değil Sömer olduğunu açıkladı. (Sözcü)