Gazete Vatan Logo
Magazin Sahneyi terk etti!

Sahneyi terk etti!

Çatalca Erguvan Festivali’nde sahne alan Sertab Erener, protokol için ayrılan bölüme seyircilerin girmesini istedi. Belediye yetkilileri güvenlik gerekçesiyle buna izin vermeyince Erener sahneyi terk ettİ

Sahneyi terk etti!

Sertab Erener, önceki akşam 18’inci Çatalca Erguvan Festivali’nde sahneye çıktı. Belediye Başkanı Cem Kara, protokol bölümünün boş kalmasını isteyerek seyircilere “Orayı boşaltın” dedi. Sertab Erener bu duruma kayıtsız kalmadı, sahneyi terk etti. Festivale katılan gençler tarafından yuhalanan Belediye Başkanı Cem Kara “Sabaha kadar Sertab Erener diye bağırsanız da bu organizsayonu sağlayan benim. Yuhalamayla, bağırmayla bu sorunu çözemezsiniz. Ya hepimiz birbirimize saygı duyarak eğleneceğiz ya da eğlenmeyeceğiz. Öndeki alanı boşaltırsanız sahneyi hanımefendiye bırakacağım” dedi.

LÜTFEN SAHNEMDEN ÇIKAR MISINIZ?

Başkan Kara’nın konuşması sonrası sahneye gelen Erener, “Orada oturmak isteyenleri sahneye almak istiyorum. Ben 25 yıldır bu işi yapıyorum” dedi. Sonra belediye başkanı Cem Kara’ya dönüp “Lütfen sahnemden çıkar mısınız?” dedi. Başkan sahneden indi, gençler sahneye geldi.