Gazete Vatan Logo
Magazin Sahnede zafer sevinci

Sahnede zafer sevinci

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda sahnede olan ünlü isimler, bayraklar ve marşlar eşliğinde halkın coşkusunu paylaştı

Sahnede zafer sevinci

Hasta Hadise

Hadise, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda ablası Hülya Açıkgöz’ün sahibi olduğu Bodrum Yalıkavak’daki La Plaj’da sevenleriyle buluştu. Elinde bayrakla sahneye çıkan şarkıcı, marşlar eşliğinde seyircilerini selamladı. “Elimden geldiği kadar sizleri eğlendirmeye çalışacağım ama gerçekten çok hastayım” dedi.

Miting gibi konser

Derya Uluğ, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Aydın Atatürk Kent meydanındaydı. Meydanı dolduran 15 bin izleyici alanı bayraklarla kapladı. Çok duygulanan şarkıcı, “Bu gururu yaşatanları minnetle selamlıyorum” dedi.

30 Ağustos’ta Kıbrıs’ta sevenleriyle buluşan Kibariye,“Allah ülkemizi kötülüklerden korusun. Her günümüz bayram olsun” temennisinde bulundu.

En önemli protokol!

Yonca Lodi, 30 Ağustos’da Çatalca’da sahneye çıktı. Cumhuriyet Meydanı’nda konser veren şarkıcının onur konukları askerlerdi. Lodi, “Gördüğüm en önemli protokol, bizler için yaptıklarınız için minnettarız. Önünüzde saygı ile eğiliyorum, teşekkür ediyorum” diyerek saygı duruşunda bulundu. Lodi’den sahneyi alan Erol Evgin, 10. Yıl Marşı ve İzmir Marşı’nı Çatalca halkıyla birlikte söyledi. (EMRAH AKÇAAY - MAKARON)

Haberin Devamı

Gözyaşlarını tutamadı

Ferhat Göçer, İzmir Çeşme’de sahne aldı. On binlerin tek yürek olduğu kutlamalarda yaşanan heyecandan etkilenen şarkıcı gözyaşlarını tutamadı.