Gazete Vatan Logo

Şahane Damat 5.bölüm fragmanlarında romantik anlar!

Şahane Damat 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Şahane Damat 5.bölümde Mehmet ve Melike’nin ettiği kavga herkes için taşları yerinden oynatmıştır. İşte Şahane Damat 5. yeni bölüm fragmanları ve detayları haberimizde...

Şahane Damat 5.bölüm fragmanlarında romantik anlar!

Şahane Damat 5.bölüm fragmanları yayınlandı. Star Tv ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Şahane Damat 5.bölüm seyirciyi ekrana kitleyecek! İşte Şahane Damat 5.bölüm fragmanları ve merak edilen tüm detaylar...

ŞAHANE DAMAT 5.BÖLÜM FRAGMANLARI







ŞAHANE DAMAT 5.BÖLÜM ÖZETİ

Mehmet ve Melike’nin ettiği kavga herkes için taşları yerinden oynatmıştır. İlknur kendisinden beklenmeyecek kadar sert bir çıkış yapar ve yüzüğü Mehmet’in suratına fırlatır! Ertesi sabah, Mehmet sözünü tutamamış olmanın yıkımını yaşarken, öte tarafta ise Melike hala kızgındır. Mehmet nasıl olur da onu basit bir kız olmakla suçlamıştır?

Melike, Mehmet’ten hesap sormaya gider, ancak yüzüğün atıldığını öğrenince fikirleri değişir. Mehmet’in hayatını daha fazla mahvetmemesi gerektiğine karar verir. Önce İlknur ile yüzleşir daha sonra ise “Şahane Damat” yalanını açıklamak için ailesinin yanına döner. Mehmet, Melike’yi durdurmayı başarabilecek midir?

Kazibe sabah kalktığında Melike’yi evde bulamaz. Ayrıca Mehmet’e de ulaşılamamaktadır. Bunun üzerine Cennet ve Tahsin bizim çılgın ikiliyi bulmak için yollara düşerler. Yol boyunca Cennet’in yaptıkları tabii ki Tahsin’i kanser etmeye yetecek türdendir. Ancak günün sonunda Tahsin’in takındığı bir tavır da Cennet’i inanılmaz etkileyecektir!

Haberin Devamı

OYUNCULAR

Melike: Burcu Özberk

Mehmet: Ali Ersan Duru

Peri – Diva: Nükhet Duru

Hayati: Erhan Yazıcıoğlu

Tahsin: Mesut Yılmaz

Cennet: Hande Kaptan

Engin: Anıl İlter

İlknur: Leyla Göksun

Remzi Dede: Köksal Engür

Kibar: Selen Uçer

Tufan: Mert Carim

Kazibe: Binnur Şerbetçioğlu