Gazete Vatan Logo
Magazin Sağlık ve konfor aynı yatakta

Sağlık ve konfor aynı yatakta

Sağlık ve konfor aynı yatakta

Yataş, 18 Mart Dünya Uyku Günü’nü kutluyor. Geçen yıl başlattığı Uyku Devrimi ile tüketicilerle buluşturduğu dünyanın en iyi yataklarında kullanılan akıllı yay teknolojilerini 40. yılına özel kampanyasıyla evlere taşıyor. Dünya Uyku Tıbbı Birliği tarafından her yıl mart ayında kutlanan Dünya Uyku Günü, bu sene bugün global etkinliklerle kutlanıyor. Yataş Grup, Dünya Uyku Günü’nde 40. kuruluş yılına özel kampanyaları ile sağlıkla konforu buluşturduğu ürünlerini uygun fiyatlarıyla tüketici ile buluşturuyor.

Yataş, 2015’te başlattığı Leggett & Platt işbirliğiyle dört yeni yay teknolojisini sunduğu Hourglass Air Yatak, Zero Gravity Yatak, Ergocoil Infinity Yatak ve Verticoil Aqua Yatak seçenekleriyle herkesi “Uyku Devrimi”ne davet ediyor.

Her vücut tipine uygun destek sağlayabilen Hourglass yay sistemiyle Hourglass Air, farklı bir uyku deneyimi vadediyor. Kum saati görünümüne benzeyen üç kademeli yay sisteminde, uç kısımlardaki geniş yaylar vücudu yumuşak şekilde karşılıyor. Orta kısımdaki dar yay şekli, gerektiği zaman ve gerektiği kadar sert destek sağlıyor, farklı vücut tiplerine ve uyku pozisyonlarına da destek veriyor.

Haberin Devamı