Gazete Vatan Logo

Saçınız ve makyajınızla göz kamaştırın

Yılbaşı gecesi güzelliğiyle büyülemek isteyen kadınlara, L'Oréal Paris Makyaj Tasarımcısı Ali Rıza Özdemir ve Renk Uzmanı Ahmet Çoban özel makyaj tüyoları ve saç rengi seçimleriyle ilgili bilgiler verdi.

Saçınız ve makyajınızla göz kamaştırın

Yılbaşı gecesi tüm dikkatleri üzerine çekmek isteyen kadınlara L'Oréal Paris Makyaj Tasarımcısı Ali Rıza Özdemir ve Renk Uzmanı Ahmet Çoban özel makyaj tüyoları ve saç rengi seçimleriyle ilgili bilgi verdi. Ali Rıza Özdemir, göz, dudak makyajı ve fondöten seçiminden, aydınlatıcıya kadar kusursuz bir makyaj için önerilerini verirken, Ahmet Çoban ise, göz alıcı renk tonuyla Fahriye Evcen'in de seçimi olan L'Oréal Paris Excellence Creme Efsanevi Kahveler Koleksiyonu'yla yeni yılda kadınları kendi efsanesini yaratmaya davet ediyor. Yılbaşı gecesinde makyajın önemini ve gözlerdeki ışıltıyı ortaya çıkarmak gerekir. Bunun için de kullanılan eyeliner ve maskaralar, makyajda en önemli parça haline gelir. Göz makyajının vazgeçilmezi slim eyeliner yoğun siyahlığı ile yılbaşı makyajının da ilk tercihi. Belirgin kirpikler de gecenin önemli bir detayı.

Çarpıcı dudaklar

Yılbaşı gecesi kadınlar için dikkat çeken noktalardan biri ise yüzde cesur bir etki yaratan ruj seçimi oluyor. Pürüzsüz ve modern duruşuyla son zamanlarda tüm kadınların ilgi odağı olan ve bu yılın makyaj trendinde yer alan rujlar yılbaşı gecesi de kadınların dudaklarında kendini gösterecek. Dudaklarda altı tonlu kırmızı ruj seçimi dudaklarınızı daha çekici kılacaktır. Yılbaşı makyajını, tenine uygun bir fondöten, gözlerini belirginleştiren maskara ve dudaklarda çarpıcı bir görünüm oluşturan kırmızı rujlarla tamamlayan kadınlar son olarak yüz makyajındaki en yeni ve popüler teknik olan olan strobingi ihmal etmemeli.

Haberin Devamı

Saçlarda kahverengi modası

Bu özel günde kıyafetini ve makyajını planlarken trendlere uygun bir saç rengi kadınlara yepyeni bir ışık katar. Kış döneminin trendi olan koyu renk saçların bu yıl da öne çıkıyor. Saçlarında yenilik yapmak isteyenler efsanevi kahve, çikolata kahve ve fındık kahvesi renkleriyle makyajını tamamlayabilir.