Gazete Vatan Logo
Magazin Sabıkalı yıldızlar !

Sabıkalı yıldızlar !

Suçu: Açık alanda seks...

Sabıkalı yıldızlar !

Eğlence ve lüks yaşama düşkünlükleriyle tanınan dünyaca ünlü isimler, ‘kader kurbanı’ olduğu günler de geçirdi. Sanat, sinema ve müzik dünyasının en önde gelen isimlerinin kanunla imtihanlarında zayıf kaldığını yazan İspanyol El Mundo gazetesi, o isimleri derledi.

Paris Hilton

Suçu: Ehliyetsiz araba kullanmak

Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, 2007’de ehliyeti iptal edildiği halde araba kullandığı için 45 gün hapis cezası aldıve sabıka fotoğrafı çekildi.

Mel Gibson

Suçu: Alkollü araç kullanmak

Akademi ödüllü ABD’li aktör Mel Gibson, 2006 yılında alkollü araç kullandığı gerekçesiyle tutuklandı. Bu da onun sabıka fotoğrafı.

Bill Gates

Suçu: Aşırı hız

Microsoft’un dahi CEO’su Bill Gates, 1977 yılında ehliyetsiz araba kullanıp dur işaretinde geçtiği için tutuklandı. 1975’te aşırı hızdan ve ehliyetsiz araba kullanmaktan ve 1989’da içkili araba kullanmaktan yargılanan Bill Gates, ehliyetini defalarca kez kaptırdı.

Lindsay Lohan

Suçu: Uyuşturucu madde

Uyuşturucu ve alkol bağımlıllığı yüzünden başı defalarca polisle derde giren güzel yıldız Lindsay Lohan, 2007 yılında alkollü araç kullanmaktan ve kokain bulundurmaktan tutuklandı. Lohan, şartlı tahliye koşullarını ihlal edince 2010 yılında 14 gün hapis yattı.

Haberin Devamı

Hugh Grant

Suçu: Açık alanda seks

Romantik filmlerin yakışıklı prensi Hugh Grant, 1995’te BMW marka otomobilinde bir hayat kadını ile cinsel ilişkiye girdiği için tutuklandı. Grant, 1,180 dolar para cezasına çarptırılıp iki yıl göz hapsine alındı.

Britney Spears

Suçu: Geçersiz ehliyet

2007 yılında aracıyla bir yayaya çarparak kaçan dünyaca ünlü pop yıldızı Britney Spears hakkında en popüler döneminde geçersiz ehliyet kullanmak suçlamasıyla dava açıldı.

Cherly Cole

Suçu: Irkçı sözler söylemek

İngiliz şarkıcı Cherly Cole, yine 2007 yılında Londra’da karıştığı bir bar kavgasında, genç bir adama ırkçı hakaretlerde bulunduğu gerekçesiyle tutuklanmış ve yargılanmıştı.