Gazete Vatan Logo

S.Arabistan ‘alın bu adamı’ dedi

S.Arabistan ‘alın bu adamı’ dedi

Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Maltepe Mitinginde halka seslendi. Başbakan Erdoğan, "Bu monşer aday zaten bu işlerden hiç anlamaz. Suudi Arabistan 'Bunu çekin' diye bize söyledi, mevcut cumuhurbaşkanımız Abdullah Bey'e söyledi, dışışleri bakanımıza söyledi. 'Bu adamı alın burdan' dedi. Biz de dedik ki 'Yani seçim yapıldı, seçimle geldi seçimle geleni alma imkanımız malum yok. Biz sizi bu noktada gücendirmek istemeyiz ama böyle bir imkan yok.' Bu bize ne dedi biliyor musunuz? 'Benim arkamda durmuyorsunuz' dedi. Tamam da sen başarısızsın, beceriksizsin. Seni bundan dolayı istemiyorlar. Diyor ki 'bana nişan taktılar.' Sana gidesin diye nişan taktılar" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasınnı satır başları..

-Başbakan Erdoğan konuşmasına İstiklal Marşı okuyarak başladı.

-İstanbul sizi bir kez daha selamlıyorum. Bütün ilçeleri bütün semtleri selamlıyorum. Bugün Maltepe'de yine tarih yazıyorsun. Şu İstanbul'daki kükreyiş varya dostlarımızın yüreğine su serpiyor. Kardeşlerimiz gönlünü feraylatıyor. Mazlumlara umut ışığı oluyor.
Bu dik duruşun zalimlerim yüreğine korku salıyor. Sen dimdik durduğun sürece adaletin sancağı düşmez...

Haberin Devamı


Sen Fatih Sultan Mehmet'in torunlarının şehrisin.

ŞUCAİYYE'DEN MEHMETÇİĞİMİZİ ÇEKTİK AMA...
-Bu muhteşem meydan sadece 10 Ağustos mitingi yapmıyoruz. Iraklı, Suriyeli, Libyalı, Mısılı kardeşlerimize biz buradayız diye haykırıyoruz. Buradan Gazze'nin çocuklarına selam gönderiyoruz.
-Şucaiyye'den Mehmetçiğimizi çektik ama yüteğimiz çekmedik. Kalbimiz her zaman Gazzeli kardeşlerimizn yanındadır.

"HİTLER'İN YAPTIĞINI BUGÜN İSRAİL YAPIYOR"
-Hitler Almanya’da nasıl ari bir ırk oluşturmak istediyse İsrail devleti de orada aynı hedefin peşinden koşuyor.
Türk ABD dostluk grubu bana mektup yazıp güya beni tehdit ediyor.
"CEVAPLARINI ALACAKLAR"
Türk ABD dostluk grubu bana mektup yazıp güya beni tehdit ediyor.. Aynı şekilde yazılı cevabını alacaklar o ayrı ama ben buradan sesleniyorum: kadınları öldürüyorlar ki Filistinli doğurmasınlar, bebekleri öldürüyorlar ki büyümesinler, erkekleri öldürüyorlar ki vatanlarını savunmasınlar.
Öldürdükçe daha da korkacaklar. Kan akıttıkça akıttıkları kanda boğulacaklar. Gün gelecek zulümlerinin hesabını mutlaka verecekler.
-Hiç bir zulüm edebi değildir, gün gelecek zulümlerinin hesabını mutlaka verecekler. Bu bebek katillerinin, İsrail yönetiminin er ya da geç yaptıklarının hesabını hukuk içinde vereceğini biliyoruz. Dünyada vicdan sahipleri Filistin ve Gazze'nin yanında, samimi müminlerin hepsi Gazze'nin yanında..
SAMİMİ MÜMİNLER GAZZE'NİN YANINDA!
-Hiç bir zulüm edebi değildir, gün gelecek zulümlerinin hesabını mutlaka verecekler. Bu bebek katillerinin, İsrail yönetiminin er ya da geç yaptıklarının hesabını hukuk içinde vereceğini biliyoruz. Dünyada vicdan sahipleri Filistin ve Gazze'nin yanında, samimi müminlerin hepsi Gazze'nin yanında.
İSRAİL HESAP VERECEK!
Filistin'de şu ana kadar, bu son saldırıda 10 gazeteci hayatını kaybetti. Bizim oradaki Anadolu Ajansı büromuza, iki kez saldırı yapıldı, gazeteciler yaralandı. Hiç dünyadan tepki var mı Ey uluslararası basın, ey basın örgütleri neredesiniz Türkiye'de terör suçluları için 'gazeteciler tutuklu' diye ayağa kalkarsınız, Filistin'de ölen gazetecileri neden görmüyorsunuz.
Bu bebek katillerinin, İsrail yönetiminin er ya da geç yaptıklarının hesabını hukuk içinde vereceğini biliyoruz.
PENSİLVANYA İSRAİL'İN YANINDA!
Pensilvanya ihanet çetesi, otoriteden talimat almadan iş yapamaz. Mavi Marmara'da İsrail'in yanında yer almadı mı?

Haberin Devamı

SUUDİ ARABİSTAN ‘BU ADAMI BURADAN ALIN’ DEDİ
Suudi Arabistan “bu adamı alın buradan” dedi. Biz de “seçimle geldi seçimle geleni alma imkanımız yok” dedik.
Bu bize “benim arkamda durmuyorsunuz” dedi. Ya tamam da sen başarısızsın, beceriksizsin.
Diyor ki “bana nişan taktılar” yahu sen gidesin diye nişan taktılar ama sen o kadar oyaladın ki süre doldu.
NEYMİŞ, 3 DİL BİLİYORMUŞ
-Neymiş profesörmüş, neymiş 3 dil biliyormuş. Biz tercüman mı yoksa ülkeyi yönetecek adamı mı arıyoruz Tercüman arıyorsak çok... 3 dil bilen de var, 5 dil bilen de var. Ben işte tercümanlarla götürüyorum işi hamdolsun...
ÇEKOSLOVAKYA DİYE DEVLET Mİ KALDI?
- "Çekoslovakya Devlet Başkanı arkadaşım' diyor. Ekmel, Çekoslovakya diye devlet mi kaldı? Artık Çek Cumhuriyeti var. Çekoslovakya diye devlet var mı? Çekoslovakya iki ayrı devlet oldu" dedi.
NİCE SUİKAST GİRİŞİMİNDE BULUNDULAR
-Biz Hakk'a ve halka teslim olmuşuz. Sizin manşetleriniz, bize işlemez. Sizin tehditleriniz, bize işlemez. Sizin kurşunlarınız, sizin suikast planlarınız, sizin işaret ettiğiniz darağacı yolları, bize işlemez. Allah'a hamdolsun işlemedi. 'Muhtar bile olamaz' diye manşetler attılar. O manşetler bize tesir etmedi. Nice suikast girişiminde bulundular. O tehditler bizi yolumuzdan çevirmedi.
SİZE VEDA ETMİYORUM
-Bugün İstanbul'a, sizlere veda etmiyorum. Bu şehirde vefat etmek, bu şehre defnedilmek benim vasiyetimdir. Sizin karşınızda Başbakan, Cumhurbaşkanı adayı değil, Kasımpaşalı Recep Tayyip Erdoğan var.

Haberin Devamı

VATANDAŞLAR MALTEPE'YE AKIN ETTİ
Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bu gün Maltepe’de düzenleyeceği "Büyük İstanbul Miting"ine İstanbul’un dört bir yanından insanlar akın etti. Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı adaylığını da desteklediklerini söyledi.
Maltepe’de denizi doldurarak inşa edilen Maltepe Miting Alanı ilk kez Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, "Büyük İstanbul Mitingi" ne ev sahipliği yapıyor. Mitingin başlamasından saatler önce yola çıkan vatandaşlar, alanı doldurmaya başladı. 2 milyon kişinin katılmasının hedeflendiği miting için İstanbul'un dört bir yanından insanlar akın etti. Arama noktalarından geçen vatandaşlar, miting öncesinde yerlerini aldı.
Mitinge gelen vatandaşlar Erdoğan'a sevgi gösterilerinde bulundu. Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığını desteklediklerini söyleyen vatandaşlar, "Türkiye'nin gerçekten buna ihtiyacı var, inşallah Başbakanımız Cumhurbaşkanı olur" dedi.

Haberin Devamı