Gazete Vatan Logo

Rising Star Türkiye son bölümde neler yaşandı?

Tv8 ekranlarında yayınlanan Rising Star Türkiye izleyicileri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Dün akşam yayınlanan son bölümüyle nefesleri kesen Rising Star Türkiye'de neler yaşandı? İşte Rising Star Türkiye'ye dair tüm ayrıntılar...

Rising Star Türkiye son bölümde neler yaşandı?

Rising Star Türkiye yoluna dolu dizgin devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ilgi gören başarılı yarışma Rising Star Türkiye'de dün yine heyecan kasırgası esti. Peki Rising Star Türkiye'de hangi gelişmeler yaşandı? İşte Rising Star Türkiye hakkında merak edilen tüm soruların yanıtları...

Meltem Abbasova 'Stop'

Meltem Abbasova, katıldığı Rising Star Türkiye ses yarışmasında Sam Brown'nun 'Stop' isimli parçasını seslendirdi ve %94 oy alarak Rising Star Türkiye'deki yoluna devam etti.

Mustafa Sandal bu kez İrem Derici için döndü!

İrem Derici'nin 'Stop' şarkısını seslendirdiği sırada Mustafa Sandal bu kez koltuğunu çevirdi ve O Ses Türkiye'deki jüri olduğu zamanları anımsattı.

O yarışmacı ünlü şarkıcıya benzerliği ile şaşırttı!

Rising Star Türkiye'ye katılan yarışmacı Utku Tan, jüri üyeleri tarafından ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'ya benzetildi. Daha sonra yarışmacı yakın çevresi tarafından da Kenan Doğulu'ya benzetildiğini söyledi.

Farzad Samiei 'Yaradan Var'

Farzad Samiei, katıldığı Rising Star Türkiye ses yarışmasında 'Yaradan Var' isimli parçayı seslendirdi ve ardından Çoban Ali'nin 'Ağrı Dağın Eteğinde' isimli parçasını seslendirdi. Performansı boyunca %84 oy alarak Rising Star Türkiye'deki yoluna devam etti.

Haberin Devamı

Herkes onu ayakta alkışladı! Yoğun istek üzerine bir şarkı daha söyledi

Rising Star Türkiye yarışmasına katılan Farzad Samiei yoğun istek üzerine bir şarkı daha söyledi. İkinci performansında 'Seni Sana Bırakmam' şarkısını seslendiren yarışmacı alkış yağmuruna tutuldu.