Gazete Vatan Logo

Revna Demirören’e kadınlardan iki ödül

Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği Başkanı Revna Demirören, Liv Hospital’daki kadın doktorlardan ve derneğe bağlı platformda çalışanlar tarafından teşekkür ödülüne layık görüldü.

Revna Demirören’e kadınlardan iki ödül

Revna Demirören, Liv Hospital’da görev yapan kadın doktorlar ve başkanı olduğu Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği’ne bağlı ‘Hayat Paylaştıkça Güzel’ platformundaki çeşitli meslek gruplarındaki kadınlar tarafından, sosyal sorumluluk projelerine katkılarından dolayı, teşekkür ödüllerine layık görüldü. Tüm ihtiyaç sahibi veya engelli bireylerin, eğitim ve sağlık ihtiyaçlarına katkıda bulunarak sosyal dayanışmalarını sağlamak amacıyla kurulan ve 2013’ten beri faaliyet gösteren dernek üyeleri, önceki gün Liv Hospital Ulus’ta düzenlenen davette bir araya geldi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle, düzenlenen organizasyonda, Revna Demirören’e ödüllerini, Liv Hospital Genel Müdürü Meri İstiroti takdim etti. Etkinlikte konuşma yapan Demirören, “Burada olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Sizinle bu günü paylaşmak, onore edilmek gerçekten çok mutluluk verici. Hayat Paylaştıkça Güzel üyelerine de teşekkür ederim. Tek başına dernek olunmuyor. Gerçekten sıcak bir dernek. Güzel şeyler yaptığımıza inanıyorum ve daha da yapacağız. Küçük küçük başlayan yardımlar büyüyor ve gerçekten kar topu gibi nerelere ulaşıyor, kadınlarımız sayesinde görüyoruz. Hepinizin Kadılar Günü’nü kutluyorum. Ödülü bütün çalışma arkadaşlarım adına alıyorum” dedi.

Haberin Devamı