Gazete Vatan Logo

REACHPOD, İkinci Yatırımını aldı!

Türkçe Destekli İlk Sosyal Medya Yönetim Platformu REACHPOD, İkinci Yatırımını aldı!

Markaların artan sosyal medya iletişimi ile ortaya çıkan etkin hesap yönetim ihtiyacına çözüm getiren Reachpod, 1 milyonTL’lik yatırım alarak dijital dünyanın büyük oyuncularından biri olma iddiasını da ortaya koymuş oldu!

Sosyal Medya hesaplarını akıllı yönetim panelinde toparlayarak markaların kelime takibi, hayran etkileşimi ve takım çalışmasını kolaylaştıran Reachpod,2014’ün son yarısında ikinci yatırımını alarak 2015’e şimdiden iddialı bir başlangıç yaptı.

Aldığı bu önemli yatırımın ardından sistem geliştirme, kullanıcı deneyimi odaklı yeni hizmetler ekleme ve kullanıcı tabanını genişletme çalışmalarına hız veren Reachpod, teknik ve yönetim ekibini de sektörün güvenilir ve yetenekli uzmanlarıyla büyütmeye başladı.

Bir Türk girişimi olan Reachpod sayesinde, birden fazla sosyal medya hesabı tek bir yönetim panelinden kontrol edilerektüm sosyal medya platformlarına ayrı ayrı girmenin yaratacağı zaman kaybının önüne geçiliyor, anahtar kelime takibi ile tüm platformlarda geçen konuşmalar izleniyor, takım yönetim modülü sayesinde sisteme tanımlanan kullanıcılarfarklı seviyelerde yetkilendirilerek şifrelerin sadece belirli kullanıcılarda kalmasına olanak sağlayarak güvenlik açıklarının önüne geçiliyor ve ileriye yönelik içerik zamanlama paneli ile hesapların içerik yönetimini kolaylaştırıyor.

Haberin Devamı

Uluslararası rakiplerinde olmayan Türkçe destek özelliği ve İstanbul’da bulunan müşteri destek ekibiyle ön plana çıkan Reachpod, tüm ticari kullanıcılarına anlık çevirim içi iletişim desteği yanı sıra tüm yeni üyelerine 1 ay ücretsiz kullanım sunuyor.

Önümüzdeki dönemde özelleştirilebilen raporlama modülünü de yayına alacak olan Reachpod,orta vadede sosyal CRM’i de kapsayan geniş bir yelpazede hizmet vermeyihedefliyor.

Daha fazla bilgi için www.reachpod.com