Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Ramazan ayında formda kalmak için…

Çoğumuzun ortak problemi bir türlü fazla kiloları vermemek. Ramazan Ayı, nefsimize hakim olmamız ve aşırı kalorili yiyeceklerden uzaklaşmamız için mükemmel bir fırsat!

Oruç tutarken hem manevi anlamda rahatlayabilir, hem de vücudunuzu zararlı toksinlerden arındırabilirsiniz. Aynı zamanda da birkaç adımda her zaman hayal ettiğiniz kiloya ulaşabilirsiniz. Hem de sağlığınızdan hiçbirşey kaybetmeden...

İşte Ramazan’da fazlalıklardan kurtulmanız için harika öneriler!
İftardan sahura sağlığınıza destek ürünler için tıklayın!

1-Akupunktur mucizesiyle tanışmaya ne dersiniz?

Oruç tutarken öyle her ürünü kullanamazsınız. Ama mükemmel bir akupunktur ürünüyle tokluk hissinizi en üst seviyeye çıkartabilirsiniz.Akupunktur zayıflama küpesi ile gün boyu rahat etmenizi sağlayacak. Aynı zamanda iftar sonrasında bile aşırı yemek yemenizi önleyecek. Yani sadece ihtiyacınız olan besinleri alarak sağlıklı beslenmenizi sağlayacak!

2-Lif takviyesiyle tokluk hissini en yüksek seviyeye çıkartacaksınız!

Hepimizin şikayeti, iftardan sonra sürekli bir yeme isteği... Canınız birşeyler atıştırmak istediğinde diyet lifini denemelisiniz. Bol suyla beraber tüketildiğinde bu lif size tokluk hissi veriyor. Aynı zamanda iftar ve sahurda alacağınız lif içeren bitkisel besin takviyeleri açlık hissini gün boyu en aza indirebilir.

Ramazan’da hazımsızlık,mide sorunları yaşamamak için tıklayın!

3-Bir tuşla incelin!

İftardan sonra en çok sevdiğiniz televizyon programını izlerken ya da kitap okurken oturduğunuz yerden incelmeye ne dersiniz?

Zayıflama kemeri ile bir tuşa basarak incelebilir ve bölgesel fazlalıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Aynı zamanda bu kemerlerin özel titreşimli yapısı sayesinde masaj keyfini de yaşayacak, bütün günün stresini üzerinizden atacaksınız...

4-Ramazan’da bitkilerin muhteşem etkisiyle selülitler ve bölgesel yağlardan kurtulmak çok daha kolay!
Oruç tutarken iftardan sonra ve sahurda bol sıvı ve lif takviyesi almanız kilo vermenizdeki en büyük yardımcı. Bölgesel yağlardan ve selülitlerden kurtulmanız ise çok daha kolay... Yüzde yüz bitkisel içerikli Xtra Gel’i günde iki defa kullanarak, selülitlerinizden ve bölgesel yağlarınızdan kurtulabilirsiniz. Üstelik iftarda alacağınız yoğun su takviyesiyle jelin etkisini ikiye katlayacaksınız! Ekstra jel yorumları ürün hakkında size ışık tutacak.

Ramazan’da Vimjo’yu takip edin!

Erkek, kadın ve anne-bebek ürünleri adı altında üç ana kategoride onbinlerce ürün seçeneği sunan, kişisel bakım ve sağlık ürünlerinde alışverişin doğru adresi Vimjo, Ramazan ürünleriyle de fark yaratıyor.
Vimjo’nun Ramazan ürünleri sizi tok tutuyor, enerji veriyor ve sağlığınızı koruyor. Ramazan’a özel diyet ve zayıflama ürünleri de oruç tutarken fazlalıklarınızdan kurtulmanıza yardımcı oluyor!
Vimjo, Ramazan ürünleriyle de hayatınızı kolaylaştırıyor! Üstelik İstanbul içerisinde 3 saatte hızlı teslimat koşullarıyla seçtiğiniz ürünü en kısa sürede adresinize teslim ediyor!

Alışverişinizi 150 TL ve üzerine tamamladığınızda ise, kargo masrafınız da Vimjo’dan hediye!

Tıklayın, Vimjo’nun Ramazan sürprizlerini kaçırmayın!

Haberin Devamı