Gazete Vatan Logo

Profesyonel ok ile vurulmuş!

Kırklareli Valisi Bilgin, Garip adlı köpeğin profesyonel ok ile vurulduğunun tespit edildiğini, okun üzerindeki numaradan zanlıyı bulmak için çalışıldığını açıkladı.

Profesyonel ok ile vurulmuş!

Kırklareli polisi, “Garip” adlı köpeğin vurulduğu okun üzerinde yazan numaradan yola çıkarak, zanlıyı yakalayacak. Kırklareli Valisi Osman Bilgin, iki gündür herkesin seferberlik halinde olduğunu belirterek “Özellikle ok üzerinden yola çıkarak faili bulmaya çalışıyoruz. Okun nereden alındığı, ne şekilde ile getirildiği, ilde bu oku kullanma yeteneği olan kişilerden hareket ederek faili bulmaya çalışıyoruz. En kısa sürede bulunacak ve olumlu haberi vereceğiz. Bu yapılan şey gaddarlık. Bunun ne insan sevgisiyle, hayvan sevgisiyle açıklanacak bir yanı yok. O köpek orada kime ne yapmış yani yapsa bile böyle bir karşılık verilmesi doğru değil” dedi. Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu da köpeği öldüren kişinin en kısa sürede bulunacağına inandığını belirterek şunları söyledi: O okun üzerindeki numaralardan sahibine ulaşmaya çalışıyoruz. O caniyi bulmak benim boynumun borcu olsun. Benim evimde 2 köpeğim, 2 kedim var. Hayvan sevgisini çok iyi bilen yerel yöneticiyim.

Hayvan sever bütün dostlarımız yakından takipçisi. O ok profesyonel bir ok. Nasıl bir asayişe yönelik bir olayda bir mermi çekirdeği faile götürüyorsa, bu konuda polisimizin de üstün gayreti var. Mutlaka o okun sahibine ulaşıp onu ifşa edeceğiz.

Haberin Devamı