Gazete Vatan Logo

Pratik ve stil sahibi tasarımlar

Birçok Hollywood yıldızının tasarımlarını giydiği erkek giyim markası Orlebar Brown, 2017 koleksiyonu için hazırladığı fonksiyonel kıyafet maceraperestlerin vazgeçilmezi

Pratik ve stil sahibi tasarımlar

Doğuş Perakende Grubu'un Türkiye ile tanıştırdığı 2007 yılında kurulan İngiliz markası Orlebar Brown, gün ışığına, seyahate, mutluluğa ve keyifli zamanlara odaklanan erkekler için eksiksiz bir hazır giyim koleksiyonu sunuyor. Birçok Hollywood yıldızının tercih ettiği markanın kurucusu Adam Brown, her bir tasarımının beklentinin ötesine geçmesinin ve bir deneyim yaşatmasının çok önemli olduğunu vurguluyor. Hugh Jackman, Jay-Z, Paul McCartney ve Damian Lewis gibi isimler Orlebar Brown'u tercih edenlerden.

2016 yılında 10. yılının kutlayan marka, dış giyim ve aksesuarları da içeren geniş kapsamlı bir hazır giyim koleksiyonu sunmaya başladı. Her türlü mevsimsel değişikliğe uygun giyilebilecek tatil kıyafetleri felsefesiyle yola çıkan marka 2016-17 Sonbahar/Kış Koleksiyonu “Haftasonu Ütopyası” üzerine kurulu. Erkekler hafif, mevsimin zorlu şartlarından koruyacak ve yer kaplamayacak ürünlere yöneliyor.

Bu nedenle koleksiyonda; katlanarak küçük kesesine sığan ve her zaman arabanın arka koltuğunda bulunabilecek yağmurluklar ve Oxford gömlekler kullanışlılığıyla dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Markanın ısı dolaşımı sayesinde nefes alabilen yağmurlukları, kışlık keten gömlekleri, triko kazakları, kanvas pantolonları ve kuş tüyü kolsuz yelekleri, kış aylarına heyecan katıyor ve gözlük, atkı gibi aksesuarlarıyla da günlük stilin tamamlayıcısı oluyor.

Rengarenk Yağmurluklar

Günün her anında erkeklerin rahatlıkla kombinleyebileceği yağmurluklar, koleksiyonun en dikkat çeken modelleri arasında yerini alıyor. Yer kaplamayan tasarımlar, canlı tonlardaki renk kolajıyla da erkek gardıroplarının anahtar parçası oluyor.

Hafif Yelekler

Hem gündelik hayatta hem de iş hayatında tercih edilen kalın kuş tüyü yelekler, erkeklerin en ideal yol arkadaşı. Sezon trendleri arasında gösterilen klasik-spor tarz, markanın yeleklerinde kendini gösteriyor.

Trikodan şaşmayın

Modern ve yalın ruhun giyimle bağdaştığı, maskülen tarzı yansıttığı, çift renkli triko kazaklar, sezonda rüzgar gibi esiyor ve sportif şıklığı yansıtıyor...

Haberin Devamı