Gazete Vatan Logo
Magazin Polat Alemdar evleniyor!

Polat Alemdar evleniyor!

Kurtlar Vadisi Pusu 262. bölüm fragmanında Polat Alemdar'ın düşmanları düğün gecesini karıştırdı.İşte Kurtlar Vadisi Pusu 262. bölüm fragmanı.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde kardeşini Polat Alemdar'ın elinden kurtarmak isteyen Tilki Andrei, Rusya'daki dostlarını devreye sokacak. Tüm çabasına rağmen başarısız olsa da Polat'ın teklifini kabul edecek mi?

Polat Alemdar'ın düğün telaşına düşüşünü fırsat bilen düşmanları, yeni hamleler yapacak. Aradığı cevapların Mete'de olduğuna inanan Yusuf, istediklerini öğrenmek için bildiği tüm yöntemleri uygulayacak. Peki duyacakları karşısında kendisine nasıl bir yön çizecek?Akif ve arkadaşları petrol kuyularının sahiplerini ikna etmeye çalışırken ortaya çıkacak sürpriz isim kim olacak? Bölgedeki gücünü korumak isteyen Algis, Smith'le bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacak. Böyle bir masada mutlaka yer almak isteyen Fehmi de orada olacak. Hakkı, Pusat'a sefirlik yolunda engel olmak için yeni bir hamle yapacak. Martin, Elif'i kaçırma planına kararlılıkla devam edecek.İşte çok konuşulacak Kurtlar Vadisi Pusu 262. bölüm fragmanı.