Gazete Vatan Logo

Playstation'lı taksiler yollarda

Çevirdiğiniz takside dergi, Playstation oyunu, parfüm, sakız hatta kadın pedi olduğunu görürseniz şaşırmayın. Yolculara tüm bu ürünleri hem de ücretsiz sunan "Süper Fiat Doblo"lar, 'solaryumlu' şoförleri ile bu yaz İstanbul'da hızla yayılacak

Taksimedya ve Tofaş firmalarının ortaklaşa oluşturdukları 'Süper Fiat Doblo' projesi ile dünyanın en konforlu ve orijinal taksi hizmeti İstanbul'da başladı. Eran Tapan Group şirketi olan Ide'nin çalışmalarıyla başlatılan proje şimdilik İstanbul'da Akmerkez, Ulus ve Etiler'deki duraklarda hizmet veriyor. Proje kısa süre sonra Capitol, G-Mall, Carrefour'larda da uygulanmaya başlayacak.

Ne isterseniz...
Süper Fiat Doblo taksilerde, müşterilerin sıkılmadan konforlu yolculuk yapması için uzaktan kumandalı müzik sistemi, gazete-dergiler ve soğuk içecekler ücretsiz olarak sunuluyor. Ayrıca yolcular seyahatleri sırasında yine hiçbir ücret ödemeden Playstation oynayabiliyor, arabada bulunan bayan pedinden bakım ürünlerine kadar her türlü ürünü kullanabiliyor. Cep telefonunu evinde unutan veya şarjı biten müşteriler ise araçlardaki telefonu kullanmak üzere kontör satın alabiliyor.

Süper Fiat Doblo projesinde yer almak isteyen taksi şoförleri Doblo araçları yüzde 40 indirimli alıyorlar. Bunun karşılığında Taksimedya'nın belirlediği ilanı taksilerinde taşıyorlar.

10 bayan şoförden 1'i türbanlı
* Araçlarda görev yapan toplam 50 şoförün 10'u bayan. Bu bayanlardan biri de türbanlı.

* Şoförler Tofaş tarafından psikolojik testlerden geçirilip eğitime tabi tutuluyor.

* Günde 6-7 saat görev yapan şoförlerin, eğitimli, yabancı dil bilen, kibar ve bakımlı olmalarına özen gösteriliyor.

* Sürücülere Yeşil Kundura'dan ayakkabı, Van Cleef ve Lavina'dan kuaför, Sunset'ten solaryum hizmeti sağlanıyor.

* Yolculara tanıtım için hediye dağıtılıyor.

* Taksilerde Ülker, Evyap, Sony ve Doğan Yayıncılık gibi sponsonların şu ürünleri sürekli bulunacak: Gazete ve dergiler, şekerleme ve sakız, Playstation, araç içi cep telefonu, yolcu kontrollü radyo-teyp, yeni kitaplar, telefon kontörü, parfümler ve el kremi.

Haberin Devamı