Gazete Vatan Logo

PKK ateşi altında bu pankartı astılar!

Trabzon’da uluslararası nakliyecilik şirketi sahibi olan işadamı Abdullah Özer, öğretmen Necmettin Yılmaz’ın saldırıya uğradığı bölgeye giderek terör eylemlerine tepki vermek istedi.

PKK ateşi altında bu pankartı astılar!

Pülümür’de Öğretmen Yılmaz’ın şehit edildiği geçide gelen Özer ve arkadaşı Cahit Sağlam, tünel girişindeki elektrik direklerine ip gerdi. Ardından da şehit öğretmenin fotoğrafı olan ‘Bu elleri ayıramayacak, bu vatanı bölemeyeceksiniz’ yazılı afiş ile 2 de Türk bayrağı astılar. Özer ve Sağlam afişi asarken üzerlerinden PKK’lı teröristlerin kurşunları vızır vızır geçmeye başladı. Özer de ruhsatlı tabancasıyla teröristlere karşılık verdi. Yere kayıt yaparken bırakılan tablet kamerası ile görüntülenen bu anlar sosyal medyada paylaşım ve yorum rekoru kırdı.

‘Terörist avına gitmedik’

VATAN Gazetesi’nin ulaştığı Özer ve Sağlam yaşananları anlattı: “Biz bu ülkenin vatandaşı olarak öğretmenimize olan görevimizi yerine getirdik. Biz Türkiye Cumhuriyeti’nin öğretmeni olan 23 yaşındaki gencecik öğretmenimizin anısının yaşadığını, bu ülkenin var olduğunu temsilen bayrak ve pankartı astık. Biz oraya bu vatanın teröristlere teslim olmadığını göstermek için gittik, silahlı saldırıya uğradık.

15 el ateş edildi. Kurşunlar ayaklarımızın dibine düştü. Biz oraya hazırlıklı, terörist avına gitmedik. O devletimizin görevi.”

Haberin Devamı

Kato Dağı’na da bayrak asmıştı

Abdullah Özer’in, bir ay önce de helikopter kazasında şehit olan 13 askerin fotoğrafının yer aldığı dev Türk bayrağını 2 bin 900 rakımlı Kato Dağı’nın zirvesine astığı öğrenildi.