Gazete Vatan Logo
Magazin Pınar'a zirve yolu Avşar'a zor günler

Pınar'a zirve yolu Avşar'a zor günler

VATAN astroloğu Ayda Ersan, doğum günlerinden yola çıkarak ünlüleri 2004 yılında nelerin beklediğini araştırdı. Astrolog Ayda Ersan, Hülya Avşar'ın spor yaparken ve çalışırken sağlık sorunlarıyla karşılaşabileceğini söyledi

Hülya Avşar: Sarsıcı etki gidiyor iş zorlukları geliyor
Yengeç burcunda ilerleyen Satürn, terazi burcu olan Avşar'a sıkı bir sınav getirecek gibi. Ev ve aile hayatındaki sarsıcı Uranüs etkisi yavaş yavaş geçiyor ama bu yıl da kariyerinde bazı zorluklarla karşılacak. Sanatçı özellikle de spor yaparken ve çalışırken oluşabilecek sağlık sorunlarına hazırlıklı olmalı.

Sibel Can: Parasal açıdan bu yıl çok rahat edecek
Aslan burcu ünlülerinden Can bu yıl parasal açıdan rahat edecek gibi. Çünkü Başak burcunda ilerleyen Jüpiter kendisinin para sektörünü olumlu etkiliyor. Ancak Yengeç burcunda ilerleyen Satürn yıl sonuna doğru ev ve aile hayatını yöneten Ay'ını sert etkileyecek. Ailevi sıkıntılar yaşayabilir.

Deniz Seki: Yaşadıklarından ileride ders alacak
Yıldız haritasında yoğun Yengeç burcu etkisi olan Deniz Seki bu sene burcunda ilerleyen disiplin ve form gezegeni Satürn'ün ablukasında. Özellikle de şimdilerde elini kolunu bağlanmış hissedecek. Ancak gerekli dersleri aldıktan sonra kayıpları kendisine şans olarak da geri dönebilir. Sanatçının diş ve kemikleriyle ilgili sorunları ortaya çıkabilir.

Pınar Altuğ: Kariyerinde yeni kapılar açılacak
Başak burcu ünlülerinden Pınar Altuğ zorlu zamanlar geçiriyor. Ancak yine de gökyüzü tarafından korunduğu gayet açık. Burcundaki bereketli Jüpiter, bazı kapıların kapanmasına rağmen ona 2004'te de kariyer alanında yepyeni kapılar açacak.

Ajda Pekkan: Depresyondan uzak duracak şeyler yapmalı
Pekkan da bu yıl puslu Neptün'ün etkilerini almaya başlıyor. Yaşamında bazı belirsizlikler hissedecek olan sanatçı özellikle de ilaç etkileşimlerine duyarlı. Satürn'ün sert etkilerine de maruz kalacağından, kendisini rahatlatacak ve depresyondan uzak tutacak konulara yönelmesinde fayda görüyoruz.

Gülben Ergen: Biraz dinlenince eski neşesine kavuşacak
Ergen, öz burcu olan Başak'ta ilerleyen Jüpiter'in koruyucu etkileri altında. Biraz dinlendikten sonra eski neşesine ve formuna geri dönebilir. Bu yıl ona bereketli gelecek gibi.

Bülent Ersoy: Annesiyle ilgili olarak bir sıkıntı yaşayabilir
İkizler burcu ünlüsü Ersoy geçtiğimiz yıllarda yaşadığı zorluk ve sınavlardan büyük ölçüde kurtuluyor. Ancak ev ve aile yaşamında özellikle de annesiyle ilgili konularda sıkıntıları olabilir. Yine de 2004 kendisine güzel yenilikler ve yaratıcılıkta büyük artış getirecek.

Türkan Şoray: Ekonomik zorlukları yenecek gibi görünüyor
Yengeç burcunun en ünlüsü Türkan Şoray da bu sene zorlu Satürn etkisinde olan ünlülerimizin başında. Zaman zaman sıkıntılı olabilecek olan güzel sanatçı bu sene ekonomik problemlerine çare bulup düze çıkacak gibi.

Mehmet Ali Erbil: Sağlığına maksimum özen göstermesi lazım
Kova burcu unlusu Erbıl bu yıl kendisini sert etkileyecek olan puslu Neptün gezegeninin etkileri altında. Bu da demek oluyor ki sanatçı ilaç etkileşimlerine her zamankinden daha açık ve sağlığına maksimum özen göstermesi gerekiyor.

Tamer Karadağlı: Popüleritesinde azalma korkusunu yaşayabilir
Bu sene geçtiğimiz yıldan daha rahat olacak olan İkizler ünlüsü Tamer Karadağlı, geçen seneki temposunun yavaşladığını hissedecek. Kendisi zaman zaman popüleritesinin azalması korkusuyla yüzleşebilir.

Haberin Devamı