Gazete Vatan Logo

Peş peşe trafik kazaları!

Türkiye'nin çeşitli illerinden peşe peşe trafik kazası haberi geldi. Bu kazalarda çok sayıda kişi hayatını kaybetti.

Peş peşe trafik kazaları!

D-100'DE FECİ KAZA! 2 KİŞİ ÖLDÜ, BİR AĞIR YARALI…
Kocaeli D-100 Karayolu’nda bir cipin, belediyeye ait yol temizleme aracına arkadan çarpması sonucunda meydana gelen kazada cip içerisinde bulunan 2 kişi hayatını kaybederken, bir kişi de ağır yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Kocaeli’nin Derince ilçesi D-100 Karayolu Çenedağ Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Serkan Aktoprak (23) idaresindeki cip, İzmit istikametinde seyir halindeyken, yolda temizleme çalışması yapan Mesut K. idaresindeki belediyeye ait yol temizleme aracına arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisi ile kullanılamaz hale gelen cip içerisindeki Serkan Aktoprak, Tülün Duman (28), Bayram Salih E. sıkışarak yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılan Bayram Salih E., sağlık ekiplerine teslim edilirken, Serkan Aktoprak ve Tülün Duman’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Bayram Salih E. İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bayram Salih E.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, Serkan Aktoprak, Tülün Duman’ın cansız bedenleri, otopsi incelemeleri için morga kaldırıldı.

Haberin Devamı

ADANA'DA ARAÇ KONTROLDEN ÇIKTI: 1 ÖLÜ
Adana'da kontrolden çıkan otomobilin, bir iş yeri önündeki demir profillere çarpması sonucu sürücü Enver Tatlı (34), hayatını kaybetti.
Kaza, gece yarısı merkez Sarıçam ilçesi Buruk İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. Enver Tatlı yönetimindeki 01 B 3686 plakalı otomobil, iddiaya göre hızlı girdiği virajda kontrolden çıkıp, yol kenarında bir iş yerinin önündeki demir profillere çarptı. İhbar üzerine kaza yerine sevk edilen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Tatlı'nın öldüğü belirlendi. Bekar ve ailenin tek çocuğu olduğu belirtilen Tatlı'nın otomobili ise bir tanıdığından emanet aldığı öne sürüldü. Polisin kaza yerinde yaptığı incelemenin ardından Tatlı'nın cesedi, Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ, 5 YARALI

Adana'nın Ceyhan ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu Hamza Karaokay (39) hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Kaza, Kozan Karayolu Mercimek Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Hamza Karaokay yönetimindeki 01 AAE 148 plakalı otomobil ile Ramazan Küçükateş (62) idaresindeki 01 ABE 688 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle her iki otomobil şarampole yuvarlandı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada yaralanan sürücüler ile Ramazan Tüzün, Sefa Öztürk, Yakup Küçükateş ve Kadriye Erkuş, ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı. Ceyhan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Hamza Karaokay, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Polis, kazayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Haberin Devamı