Gazete Vatan Logo

Paramparça 77. bölüm fragmanında Cihan ve Maide karşı karşıya!

Paramparça dizisinin 77. bölüm fragmanı yayınlandı. Paramparça'nın yeni bölümünde Cihan Maide Hanım'dan hesap sormaya gidiyor. Paramparça'nın yeni bölümünde yaşanacaklar ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Paramparça 77. bölüm fragmanında Cihan ve Maide karşı karşıya!

Paramparça dizisinin 77. bölüm fragmanında Cihan ve Maide büyük bir tartışmaya giriyor. Kızının adam bıçakladığını öğrenen Cihan Maide'den bıçağı istiyor. Paramparça'nın yeni bölümünde Cansu bebeğini doğurmakta kararlı, Deniz'in buna tepkisi büyük oluyor. Paramparça heyecan dolu bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak.

Başrollerini Erkan Petekkaya ve Ebru Özkan'ın paylaştığı Paramparça 24 Ekim Pazartesi Star TV'de...

PARAMPARÇA 77. BÖLÜM FRAGMANI

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Polislerin ifade için götürdüğü Harun, kendisini ihbar edenin kimliğini öğrenir. Dilara’nın Harun’u affedebilmek için tek şartı vardır; Harun’un Maide Hanım’ı ihbar etmesi... Halası ve karısı arasında kalan Harun, Asuman’ın gösterdiği yakınlıktan da rahatsız olmaya başlamıştır. Harun ile Asuman arasındaki konuşmaya şahit olan Dilara çileden çıkar.

Burhan Bey, oğlu Deniz’i geri kazanabilmek için Cansu’yla buluşur. Cansu’nun geçirdiği kaza ise sağlık durumunun ciddiyetini ortaya çıkarır. Burhan Bey’in pes etmeye niyeti yoktur. Deniz’i masumiyetine inandırır ama Deniz, babasıyla ilgili çok daha büyük bir gerçeği öğrenecektir…

Haberin Devamı

Hazal şirkette çok büyük bir hata yapar. Hazal’ın peşine düşen Ozan, Hazal’ın şoke edici sırrını öğrenirken yanında Cihan da vardır. Günlerdir takip ettiği Cihan’ın karşısına çıkan Selma, ona işbirliği teklifinde bulunur. Cihan geçmişin intikamını almaya gelen bu kadından duyduklarına inanmak istemez ancak Selma’nın Harun ile de görüşmesi dengeleri değiştirir.