Gazete Vatan Logo
Magazin Özel hayat özel kalmalı!

Özel hayat özel kalmalı!

Özel hayatı hakkında konuşmaktan hiç hoşlanmadığını söyleyen Eda Ece: “Ben özel hayatının özel kalmasını çok isteyen biriyim. Annemin, babamın, benim için özel şeylerin, köpeğimin bile özel kalmasını isterim”

Özel hayat özel kalmalı!

‘Yasak Elma’ dizisinde canlandırdığı ‘Yıldız’ karakteriyle adından söz ettiren Eda Ece, Elele dergisine kapak oldu, samimi açıklamalarda bulundu.

Mutluluk bana bağlı

Herhangi bir mutluluk beklentim yok kimseden, kendi kendimi mutlu etmeye çalışıyorum; doğru işler yaparak, arkadaşlarımla görüşerek ve kendi hayatımı kendim yöneterek. Mutlu bir yerde tutuyorum kendimi ve tamamen bana bağlı oluyor bu. Çevrede beni mutsuz eden şeyler olsa, birileri beni mutsuz etse bile günün sonunda mutluyum, özüme güveniyorum.

Amacı ünlü olmak değil
Aslında göz önünde olmak için yapmıyorum bu işi. Ben tiyatro okudum, tiyatroyu da ünlü olmak için yapmadım hiçbir zaman. Ben hikaye seviyorum. Okuyun bana, sabaha kadar dinlerim hikayeleri. Başka insanların hikayeleri benim için çok ilgi çekici çünkü. Meslek olarak bunu canlandırmak da haliyle bana çok anlamlı geliyor. Tiyatroda kalsam belki de ünlü olmazdım, televizyona bir iş yapınca ister istemez ünlü oluyorsun. Ünlü olmak aslında yaptığım işin yanında gelen bir durum yani ben ünlü olmak için oyuncu olmadım, oyuncu olduğum için ünlü oldum.”
Kendimle dalga geçerim
Güzellik odaklı yaşamıyorum. Dalga geçerim kendimle de. Genetik bir şansım var evet, onun dışında böyle bir tipim işte. Aynaya bakıp güzel miyim çirkin miyim kısmına odaklanmıyorum. Ama tabii ki kendimi iyi bulduğum bir fotoğrafı paylaşmayı tercih ediyorum. Klasik, alışık olduğum bir Eda halim var, onu görmeyi seviyorum. Temizlikle ilgili şeyleri hep çok sevdim. Güzel kokan bir sabun, şampuan, temiz kokulu malzemeler, el kremleri alırım bolca. Çok makyaj yaptırdığımız için cilt bakımı da arada bir yaptırıyorum. Dizi için sarışın olmak durumunda kaldım uzun zaman sonra, ama aslında kendi rengini seviyorum, kuaförde de inanılmaz sıkılıyorum.
Olgun enerji
İki ablam var benim, 8 ve 10 yaş büyük benden. Babam da ileri yaşta. Ailede aklı başında ve olgun bir enerji içinde büyüdüğüm için herhalde, bu durum beni hayata kafa olarak biraz önden başlattı. Aynı zamanda ilgi odağı olarak büyüdüm ve hiç özgüven problemi yaşamadım. Aşırı dışa dönük bir çocuktum ben, şu anda bile öyle değilim. Sevdiğim insanlara çok sıcağım ama dışarıdan üçüncü bir kişi beni soğuk olarak tanımlar. Küçükken bu hiç böyle değildi.
Çok korumacıyım
Özel hayatının özel kalmasını çok isteyen biriyim. Sevdiklerime karşı çok korumacı bir tavrım vardır. Annemin, babamın, benim için özel şeylerin, köpeğimin bile özel kalmasını isterim. Ünlülük getirisi olan bir mesleğe sahip olmak tezat aslında, ama hayat zaten yeterince sürprizli yollar sunuyor. Hem bu mesleği çok seviyorum, sokakta bana sizi seviyoruz diye gelen insanları da elbette ama özel hayatımı ortada yaşamak da bir yandan bana göre değil.

Haberin Devamı