Gazete Vatan Logo

Oyunculuk artık vazgeçilmezi

Kırgın Çiçekler’in oyuncusu Nil Keser, oyunculuktan vazgeçemeyeceğini, hayalindeki mesleği yaptığını söylüyor.

Oyunculuk artık vazgeçilmezi

Kırgın Çiçekler ile oyunculuğa iyice alıştın mı?

Kırgın Çiçekler seti benim için bir okul gibi, her anlamda çok büyük tecrübeler kazanmama sebep oldu. Kesinlikle oyunculuktan vazgeçemeyeceğimi biliyorum artık. Hayalimdeki mesleği yapmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Oyunculuğa nasıl yöneldin?

Arkadaş çevrem beni oyuncu olmam konusunda hep destekliyordu. Oyuncu olmaya karar verip dersler almaya başlamamın ardından menajerim Yelda Gürkan’la tanışmam benim hayatımın dönüm noktasıdır. Onunla tanışmam, bana desteği, bana olan inancı beni oyunculuğa yönlendirdi. Kendimi keşfetmemi sağladı. Güzel insanlar hayatıma çok güzel dokundular. Çok şanslıyım.

Bu meslekte yetenek, şans ve güzellik ne kadar etkili?

Hepsinin etkisinin olduğunu düşünüyorum. Güzellik belki bir yere kadar önemli, yetenek yoksa güzellik seni ileriye götüremez. Şans sana beklemediğin kapılar açabilir. Hepsi bir bütün ama oyunculuk kesinlikle sadece dış görünüş değil. Yetenek yoksa güzelliğin de önemi olmadığını düşünüyorum.

Kendini daha iyi gösterebileceğini düşündüğün ne gibi roller var?

Haberin Devamı

Canlandırmak istediğim bir sürü karakter var. Oyunculuk, keşfedebileceğin, hiç bitmeyen bir yolculuk gibi. Ben daha başındayım. Mesela mental rahatsızlığı olan birini canlandırmayı çok istiyorum.

"Enerjim hep yüksektir. Keyfimi kolay kolay hiçbirşey kaçıramaz. "

Hedefim kendimi geliştirmek

Yeni hedefler belirledin mi?

Hedefim kendimi geliştirmek. Arkamda beni destekleyen çok iyi bir ekip var. Ekibinin benim için sadece Türkiye’de değil, uluslararası alanda da planları olduğunu biliyorum ve onlara güveniyorum. Sette çok şey öğreniyorum ama kendimi ve oyunculuğumu daha da geliştirmek için dersler almaya devam ediyorum.

Kimi örnek alıyorsun?

O kadar fazla hayranı olduğum oyuncu var ki... şu an tek bir isim söylemek benim için çok zor. Ama çok beğendiğim Marion Cottillard olabilir.

Günlük tutarım her gün yazarım

Hakkınızda öğrenildiğinde şaşırılacağını düşündüğün neler var?

Uzun bir süre bale yaptım. Müzikle de ilgileniyorum, piyano çalmayı çok seviyorum. Bir de çocukluğumdan beri günlük tutuyorum. Yazılı olmayan tek bir günüm bile yok. Pozitif bir insanım. Her şekilde olumlu düşünmeye çalışırım. Enerjim hep yüksektir. Keyfimi kolay kolay hiçbir şey kaçıramaz.

Haberin Devamı