İki iddialı dizi bu hafta başlıyor

Televizyon sektörü açısından oldukça heyecanlı bir haftaya başlıyoruz. Zira kasım ayına az kaldı. Yeni bir sezon geliyor. Bu hafta iddialı iki dizi yayın hayatına başlayacak. Çok değil, bir ay öncenin reyting birincisi ise final yapacak. Geçen yılın en yüksek reytingli dizisi Diriliş yeni sezonuna başlayacak. Sıkı durun, yine zor bir hafta başlıyor. Bu akşam Fox TV’de ekrana gelecek Rüzgarın Kalbi dizisi 9’uncu bölümüyle ekrana veda edecek. Cumartesi gününün birincisiyken pazartesiye kaydırılan dizinin şansının olmayacağı zaten belliydi. Ancak kanal pazarteside tutunması için Rüzgarın Kalbi’ne şans bile tanımadı. Büyük ihtimalle Rüzgarın Kalbi’nin yerine pazartesi akşamları Muhteşem Yüzyıl Kösem gelecek. Kanlı pazartesiye böylece bir dizi daha katılmış olacak. Star TV bu sezon ekim ayında yeni dizilerini görücüye çıkaracaktı. Geçtiğimiz pazar Hayat Bazen Tatlıdır başladı. Yarın ise Anne dizisi ekrana gelecek. Tanıtımları etkileyici, yurt dışında henüz yayınlanmadan ne kadar dikkat çektiğini geçen hafta yazmıştım. Salı akşamı mutlaka diziyi izleyeceğim. Umarım zaten her şeyin acımasız olduğu hayatta küçük kız üzerinden ajitasyon zehirlenmesi yaşamayız. O zaman Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a büyük rakip olur.

Haberin Devamı

Diriliş zirveye oturur mu?

Bu haftanın bir diğer önemli olayı ise çarşamba akşamı TRT 1’de Diriliş Ertuğrul’un başlayacak olması! İkinci sezonuna başlayan dizi geçen sezonun en yüksek reyting alan dizisiydi. Bu yılda yükseklerde olacağı belli! Ancak bu haftanın sorusu yazdan beri hiçbir yapımın zirveden indiremediği No: 309’u Diriliş yerinden edebilecek mi? Şimdilik ibre Diriliş’ten yana görünüyor. Ancak No: 309 sürpriz yapar ve zirvede kalırsa hiç şaşırmam. Bu hafta televizyon sektörünün büyük olayları bitmiyor. Kanal D’de ekrana gelecek olan, Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak’ın başrollerini oynadığı Vatanım Sensin perşembe akşamı ilk bölümüyle görücüye çıkacak. O nedenle Bodrum Masalı pazar akşamına kaydırıldı. Dizinin 24 dakikasını Cannes’da izleme fırsatı buldum. Dekor, kostümler, Halit Ergenç ve Bergüzar Korel oyunculuğu fazlasıyla dikkat çekiyor. Ancak bir şey söylemek için dizinin tamamını izlemek gerek! Gelecek haftalarda bu yarışa Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Cesur ve Güzel’de katılacak.

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel 10 Kasım Perşembe akşamı başlayacak. O nedenle bizi oldukça iddialı dizilerin yarıştığı yoğun haftalar bekliyor. Ekran karşısında gecede 150 dakika dizi izlemeye hazır mısınız? Hepsinin yolu açık olsun!

DİĞER YENİ YAZILAR