Siyah Beyaz yerine Cesur ve Güzel

Dizi Doktoru adlı bir köşem olduğu için, sizler defalarca bir dizinin senaryo değişikliği ya da senaryosuyla ilgili yazdığım yazılara şahit oldunuz. Ancak ilk defa medyada bir dizinin senaryosuyla ilgili bitip tükenmeyen haberler okuyorum. Üstelik bu haberler her geçen gün artmaya başladı. Kimse kusura bakmasın ama Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün başrollerini oynayacağı, Star TV’de ekrana gelecek olan Siyah Beyaz dizisinin senaristleri Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat bu ülkenin en başarılı senaristlerindendir. Bugüne kadar Gümüş, Sıla, Melekler Korusun, Yer Gök Aşk, Lale Devri, Karagül, Karadayı, Kara Para Aşk gibi Türk televizyon tarihinin önemli dizilerini kaleme aldılar. Karadayı ve Kara Para Aşk’ı bitirdikten sonra bir süre ara verdiler. Ki, en doğal haklarıdır, senelerdir aralıksız dizi yazdılar ve çalıştıkları şirketlere hep reyting getirdiler. Uzun bir süredir de Siyah Beyaz projesini hazırlıyorlar.

Her şeyde bir hayır vardır

Hem Sema, hem de Eylem’i tanırım. Yazdıklarına tapmayan, disiplinli çalışan, işlerine aşık, kendilerini eleştirebilen ve bir yazdıklarını beğenmezlerse her şeyi çöpe atıp baştan başlayabilecek kişilerdir. Siyah Beyaz dizisine de çok titizlendiler. Hikâyeyi kurarken kendileri defalarca revizyon yaptılar yapım şirketine teslim etmeden önce... Ortaya çıkan sonuç; Siyah Beyaz ekim ayına yetişmiyor. Ancak Star TV’nin ekim prototipine bu işi koyması gerekiyor. O nedenle yazarlar içlerine sinmeyen bir projeyi ekrana vermek yerine, biraz daha çalışmak için süre istediler. Ay Yapım’da takvim değişikliği yaparak Siyah Beyaz’ı sonraki bir döneme erteledi. Sema ve Eylem şimdi içlerine sindiği gibi hazırlayacaklar projelerini... “Her şeyde bir hayır vardır” derler, bu projenin ertelenmesi onların çok daha iyi bir işle dönecekleri anlamına geliyor. 8 aydır uğraştıkları bu proje için emeklerine sağlık!

Haberin Devamı

Ece Yörenç kaleme alıyor

Peki, Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün projesi ne olacak? Az önce Ay Yapım’dan bir açıklama geldi: “Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın yazdığı, ekim ayında ekrana gelmesi planlanan “Siyah Beyaz” isimli projenin yazım çalışmaları, yazarların isteği üzerine halen sürmektedir. Siyah Beyaz projemiz Ay Yapım bünyesinde sezon ortasında çekime hazır hale gelecektir. Ortaya çıkan takvim farklılığı nedeniyle, Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün, Ay Yapım’ın Cesur ve Güzel adlı yeni bir projesi ile ekim ayında, Star TV ekranlarında olacaklardır.” Cesur ve Güzel’i Ece Yörenç kaleme alıyor. Şimdiden herkese hayırlı olsun.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR