Paramparça’da prodüksiyon farkı

Paramparça’da prodüksiyon farkı

Pazartesi akşamı ekrana gelen Paramparça dizisinde hiçbir şey olmadı. Ama bölüm öyle bir aktı ki, 150 dakika geçti gitti. Peki, bu kadar uzun bir diziyi sıkmadan izlenilebilir kılmak için ne yapmışlardı? Cihan yine öfkeliydi. Dizinin başındaki anlayışlı, yılın babası seçtiğimiz Cihan nerede, bu adam nerede dedirtecek haldeydi. Dilara her zamanki gibi Cihan’a “Benimle konuşmalarına dikkat et” diyordu. Hazal için Cansu bu kez sümüklü Cansu olmuştu. Ben de hisse isterim deyip durdu. Harun hâlâ Dilara’dan özür diliyordu. İşin özü her şey aynıydı ama prodüksiyon farklıydı. Bu bölümde önce hastane gördük, ardından bir klip çekimi, Beşiktaş’ın yeni stadına gittik, Harun’u helikopterde, Ayşe ve Cihan’ı Alanya’da tatilde izledik. Finalde de, Harun’un neredeyse tüm Alanya’yı yürüyüşünü izlemiş olduk. Bölüm aynıydı ama mekan farklılıkları nedeniyle ben hiç sıkılmadan izledim. Artık yaz geldi, ekran karşısında kalmak için iyi resimler de görmek istiyoruz. Umarım sezon finaline kadar Paramparça böyle devam eder. Aksi taktirde 150 dakika aynı konuyu, aynı yalıda izlemek sıkıcı oluyor.

Haberin Devamı

Emir bunu Kemal’in yanına bırakmaz

Kara Sevda dizisinde Kemal sonunda Emir Kozcuoğlu’nu parmaklıklar ardına attırdı. Bu akşam onun yansımalarını izleyeceğiz. Ama bu durum Nihan’la arasında büyük bir uçuruma neden olacak. Çünkü Nihan’ın yumuşak karnı, kardeşi Ozan’da Emir’le birlikte hapse gidenler arasında... Bundan sonra yine saadete ulaşamayan Kemal’in ve intikam yemini eden Emir’in daha büyük savaşına şahit olacağız. Üstelik Nihan’da Kemal’in yanında olmayacak. Böylece yeni sezonun temelleri de atılmış olacak.

Paramparça’da prodüksiyon farkı

Bingöl ekrana dönsün

Birkaç gündür neden bilinmez Ayça Bingöl aklımda... İkiz bebekleri oldu olalı onu göremiyoruz. Sağlıkla büyüsünler inşallah! Ama ekranda onu özlediğimi itiraf etmeliyim. Tam bunu düşünürken bir haber okudum. Ayça Bingöl, Bülent İnal’la başrolünü oynayacağı bir diziye başlıyormuş. İçimden “Oley” dedim. Bülent İnal ve Ayça Bingöl’ü hem oyuncu, hem de insan olarak çok severim. İkili, çok iyi bir çift olacaktır. Umarım çok iyi bir hikâyeyle bir araya gelirler. En az 52 bölüm peşlerinden gideriz.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR