Köy evinde hissettiren yer: Uçurtma

Hafta sonunu Gökova’da geçirdim. Benim için huzurun adresidir Gökova. Akyaka’ya olan sevgimi daha önce de yazmıştım. Ama bu kez rotamı Akçapınar’a çevirdim. Biraz ekran detoksu yapmak, biraz doğayla iç içe olmak ama en çok Zeytin’in heyecanına ortak olmak için gittim Akçapınar’a. Cumartesi akşamı Gökova Akçapınar Köyü’nde Uçurtma Otel açıldı.

Köy evinde hissettiren yer: Uçurtma

Sahipleri Murat Kallem ve Gökhan Özgüroğlu. Otelin işletmeciliğini ise Emre Koca ve Zeytin Hanım yapıyor. Emre ve Zeytin’i üç yıldır tanıyorum. Her Gökova’ya gittiğimde birlikte vakit geçirmekten keyif aldığım, her şeyi konuşabileceğim, misafirperverlikleriyle mutlu olduğum kişilerdir. O nedenle onları yalnız bırakmak olmazdı.

Denize botla gidiş

Köy evinde hissettiren yer: Uçurtma

Akçapınar’ın ağaçlı yolunun insana verdiği sonsuz huzurla Uçurtma Otel’e ulaştım. Köyün içinde muhteşem bir otel yapmışlar. Otel demek sanırım fazla resmi yapıyor durumu. Zeytin ve Emre öyle bir ortam yaratmış ki, oraya gittiğinizde köy eviniz olduğunu hissediyorsunuz. 19 odalı butik evinizde sizi önce güler yüz karşılıyor. Sonra yemyeşil bir ortam. Domatesi, salatalığı tarladan kendiniz toplayıp kahvaltınızı hazırlayabilirsiniz. Otelin önünde Azmak var. Botla sizi sahile götürüyor. Kitesurf yani uçurtma sörfü yapanlar kısa sürede sahile ulaşabiliyor.

Haberin Devamı

Traktör DJ kabini

Köy evinde hissettiren yer: Uçurtma

Cumartesi akşamı otelin açılış partisi vardı. Yemek menüsünde köyden Ayşen Teyze’nin yaptığı kapama, sarma ve yoğurtlama... Köy yemeğinin ardından, Emre Koca traktör şeklindeki DJ kabinine geçti ve eğlencenin startını verdi. İşin en güzel yanı da, parti sonunda herkesin etrafı toplamaya yardım etmesiydi. O nedenle Uçurtma’ya otel demek olmaz. Emre ve Zeytin, misafirlerine kendilerini evlerinde hissedeceği bir ortam yaratmış. Uçurtma Otel sizi huzura uçurmaya aday bir yer. Listenize alın, yolunuz Gökova’ya düşerse de tanışmadan ayrılmayın! Dizi ya da filmler için de çok iyi resim veren bir mekan!

DİĞER YENİ YAZILAR