İzmir’de setler kuruluyor

İzmir’de setler kuruluyor

Bu sene İzmir dizi seti olacak! Şimdiden dört dizinin seti kuruldu, kuruluyor. Hayat Sevince Güzel, Ildır’da çekiliyor. Aşkın Ege halini anlatıyor. Rengarenk dizisi de İzmir’de çekiliyor. Ünlü bir oyuncunun her şeyden kaçıp, tanınmadığı bir yere sığınmasını ve aşkı bulmasını konu ediniyor. Uğur Yücel ekrana dönüyor. TMC’yle Familya isimli bir dizi hazırlığında olan Yücel’in dizisi de İzmir’de çekilecek. Son olarak Halit Ergenç’in başrolünü oynayacağı ve neredeyse herkesin deneme çekimine girdiği Vatan Haini var. Vatan Haini dizisinin bir bölümü de İzmir’de çekilecek. Artık İstanbul’da dizi çekmek çok zor. İnsanlar ya evlerini vermiyor, ya da hep aynı mahallelerde çekim yapılıyor. Bütün dizilerin resimleri neredeyse aynı. O nedenle İzmir dizilerin yeni adresi oluyor. Umarım yakında İzmir’de de aynı sorun yaşanmaz.

Duyguna sağlık Tolga Güleç!

İzmir’de setler kuruluyor

Bir Tolga Güleç yazısı yazmak şart oldu! Zira Poyraz Karayel dizisinde tabiri caizse döktürüyor. Her ne kadar son derece kötü bir adamı canlandırsa da, ne yapıyor ediyor ve kendisini anlamamızı sağlıyor. Neşet, akıl hastası bir babanın yanında büyümüş. Aile onun için tehlike demek! O nedenle Poyraz’ı tehlike, düşman olarak görüyor. Aşırı zeki, ayrıca sanatçı! İşte en tehlikeli insan türü! Çünkü onunla azıcık ilgilenilse, sevginin ne olduğu öğretilse bambaşka biri olabilir. Ancak sevginin zayıflık olduğu öğretildiğinde en tehlikeli insana dönüşebilecek bir yapısı var. O nedenle de Neşet kötü, hayatta kendisinden alınan sevgi tohumlarını herkesin içinden temizlemek istiyor. Bu kadar zor bir karakteri herkes iyi oynayamaz. Oyuncunun onu anlaması zordur. Üstelik kısa sürede! Tolga Güleç, bu kadar kısa sürede iki yüzlü Neşet’i çıkarması ve layığıyla icra etmesi alkışlanacak bir performans! Duyguna sağlık Tolga Güleç.

Haberin Devamı

Burada Laf Çok yarın başlıyor

İzmir’de setler kuruluyor

Mesut Yar’ın sunumuyla 6 yıldır izlediğimiz Burada Laf Çok, yarın 23.45’te yeni kanalı, Kanal D ekranında görücüye çıkıyor. Yani dizilerimizi bitirip Kanal D’yi açıyoruz. Bakalım, Burada Laf Çok karşımıza hangi konuklarla çıkacak. Zira ben bu yazıyı yazarken hâlâ ilk program konukları açıklanmamıştı. Tanıtımlar keyifli olmuş. Umarım, uzun yıllar izlemeye devam edeceğimiz bir program olur. Çünkü ekranda kaliteli program izlemeye hasret kaldık!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR