Yaz ekranı romantik komediye doyacak!

Yaz ekranı romantik komediye doyacak

Tarih 19 Mayıs ama henüz ortada kanalların yaza hangi işlerle çıkacağı ve oyuncu kadrosunda kimler olduğu tam olarak belli değil! Oysa eskiden her kanal yaza hazırlanmış ve genel müdürü tarafından çoktan bizlere bir yemekle duyurulmuş olurdu. Biz de sizlere aktarırdık. Şimdilik Fox TV’nin iki dizisinden haberdarız. Tanıtımları dönüyor. İlki Hayat Sevince Güzel. Aşkın Ege Hali sloganıyla yola çıkılan dizide; Ekin Mert Daymaz, Algı Eke, Burak Çelik, Öykü Çelik rol alıyor. Baba Ocağı, Düriye’nin Güğümleri, Güzel Köylü ve son olarak Hanım Köylü ekibinin televizyonda açtığı köy komedisi türünün yeni bir örneği. Hatta oyuncuların çoğu bu dizilerde rol alan isimler. Yönetmeni Eray Koçak da. Tanıtımı eğlenceli. Bakalım, ekran iki Ege komedisini kaldıracak mı? Diğer yaz işi de Fox’tan. No:309 isimli dizi nedense insanda bir otelde geçeceği hissi veriyor. Demet Özdemir, Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk, Onur Akkaya, Fatma Toptaş’ın rol aldığı diziyle romantik komedi türünü izleyeceğiz. Tanıtım bir düğünle başlıyor ve iki başrol oyuncusu dışında herkes mutlu. Umarım, ilk tanıtımda yüzü gülmeyen Demet Özdemir ve Furkan Palalı seyircinin yüzünü güldürür.

Haberin Devamı

Aşk, sevgi, renk olacak

Gelelim TRT 1’e. Selen Soyder, Can Yaman, Cengiz Bozkurt, Devrim Yakut gibi isimlerin rol aldığı Hangimiz Sevmedik dizisi temmuz ayında başlıyor. Aslında çekimleri çok önceden başladı. Ancak TRT 1 bu yıl yaz ekranını temmuz ayında açma kararı aldı. Dizinin senaryosunu okumuş ve çok beğenmiştim. Merakla beklediğim diziler arasında Hangimiz Sevmedik. Bizi Yeşilçam dönemine götürmesini bekliyorum. Show TV’nin yaz ekranında Aşk Laftan Anlamaz var. Burak Deniz ve Hande Erçel’in başrolünü oynadığı dizi; büyük aşklar nefretle başlarmış sözünü kanıtlayacak. Atv’de Rengarenk dizisi arz-ı endam edecek. Selin Şekerci ve Kaan Taşaner’in rol aldığı dizi, bir oyuncunun hayatını anlatacak.

Sosyete, masal, damat diyecekler

Kanal D, Bodrum Masalı diyecek. Haziran ayında başlayacak dizide; Şevvam Sam, Timuçin Esen, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Hilmi Cem, Dilan Deniz Çiçek rol alıyor. Yaz ekranının aile draması Bodrum Masalı. Babalarının iflas etmesiyle hayatları alt üst olan bir ailenin yeni hayatına adapte olmasını konu ediniyor. Basit ama hepimizin hayatından bir kesit var. TV8, 50 Metrekare dizisini almış. Bu yaz ekranda Burak Aksak’ın yazdığı yeni bir komedi izlemek keyifli olacak. Gelelim Star TV’ye… Bu yaz Hanım Köylü devam edecek. Bi Yapım Yüksek Sosyete, Sinegraf Şahane Damat’la Star TV ekranında olacak. Henüz oyuncu seçimleri devam ediyor. Ama ikisi de romantik komedi türünde olacak. Tüm kanallar Ramazan ayı boyunca sezon dizilerini devam ettirecek. O nedenle yaz sezonu temmuz ayında başlayacak. Hazırlık aşamasında olan başka diziler de olabilir. Bu sene sezon tamamen ortadan kalkacak. Ağustos ortasında bir dizi yayına çıkabilir. Bakalım, sezonsuzluk dizi sektörünü ayağa kaldıracak mı?

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR