Seç, beğen, izle!

İşten çıktınız, tüm gün ekonomideki dalgalanma, siyasetteki hareketlilik, iş yerindeki huzursuzluk derken çıkış saatiniz geldi ve eve doğru yol alıyorsunuz. Ama öyle kolay olmayacak bu iş, önce bir trafiğe girmek ve evinize gitmek için Survivor’daki oyunlar gibi uzun süren bir yarışın içine girmek zorundasınız. Eğer sabırlıysanız evinize vardınız. Artık üstünüzden bu ağırlığı atmak istiyorsunuz. Kafanızı dağıtmak, belki biraz gülümsemek istiyorsunuz. Yemeğinizi yediniz ve en büyük eğlenceniz, evinizin diğer bireyi televizyonun karşısına oturdunuz. Seçeneğiniz çok! Haber kanallarında günün olan olaylarını tartışanları izleyebilirsiniz. Ama yeteri kadar yoruldum zaten derseniz, onlarca spor kanalı var. Maç izleyebilir ya da yorumları dinleyebilirsiniz. Hayır, ben daha eğlenceli bir şey isterim derseniz, önünüzde Türk televizyonlarında yayınlanan onlarca dizi ve yarışma seçeneği var.

5 saat aynı içerik

Her kanalda gece yarısını geçene kadar yayınlanan bir diziye ne dersiniz? Koca bir açık büfe var ortada. İsteyene aşk, entrika, dönem, gerilim... Buna da mı burun kıvırıyorsunuz? “Sürekli takip edeceğim bir şey izlemek istemiyorum” dediğinizi duyar gibiyim. Üzülmeyin, Survivor var. Bir adada Gönüllüler, diğer adada Ünlüler. Entrika, rekabet, oyun, arkadan konuşma ne isterseniz bulabilirsiniz. Kaşlarınız mı kalktı? Ama size de bir şey beğendiremiyoruz. Ne istiyorsunuz ki? Akşam 20.00’de başlıyor işte. Yaklaşık 5 saat, aynı içerikle kafanızı dağıtmak için ne kadar emek harcanıyor. Eğlence programı mı? Anladım ben sizi... Doğru eskiden ne güzel programlar vardı. Artık ortada program mı kaldı? Ne yapacaksın izleyici, reyting aslanın midesinde, rekabet çok acımasız.

Haberin Devamı

Burada Laf Çok diyebileceklere!

Beyaz Show, Dada, 3 Adam var. Yeter mi? Tabii ki yetmez. Mesut Yar’ın sunduğu Burada Laf Çok kanal değiştiriyor. CNN Türk’te yayınlanan program artık majör bir kanalda bambaşka bir yarışın içine girecek. Burada Laf Çok’un hafta içi her akşam Kanal D ekranında olması önemli. Eğer bu konsept iş yaparsa, ki inşallah çok güzel olur, ekranda artık başka bir seçenek olacak. Diziler ve Survivor’ın dışında, müzik ve edebiyat dünyasının ürettiklerini de takip edebileceksiniz. Aklınıza yattı galiba! En azından elde var bir değil mi? Ne diyelim, daha çok Burada Laf Çok diyebileceklere! Ekranda onlarca seçeneğiniz var gibi görünse de, ne kadar kısır bir durumda olduğumuz bal gibi ortada! Farklı konseptlere cesaret edebilecek kanalların artması dileğiyle...

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR